Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyerekes nők miért válogatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes nők miért válogatnak?

Figyelt kérdés

Heccből ráírtam gyerekes nőre,hogy akar-e ismerkedni.

2gyereke van 25éves nő az illető ráírok,hogy akar-e ismerkedni. De nem válaszolt. Miért hiszik ennyire ezek a nők akik gyerekkel vannak,hogy tudnak válogatni? Szerintem nem kapósak a mai 20+os korosztály akiknek gyerek van.

Pedig alkatommal aztán semmi gond sincsen..

2018. júl. 16. 18:10
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Pár ember itt azt hiszi magáról,hogy ő itt a Jani.

Most figyeljen már az aki itt felháborodik.

Egy huszonéves csaj egyedül + a gyerekével szinte életképtelen. Nem keres annyit,hogy el tudja tartani magát és a gyerekét..

Tehát mi van? Mennek anyuka-apukához pénzért, vagy lepasszolják inkább nekik a gyereket, mert a kislányuk csinált nekik egyet..

2018. júl. 16. 18:25
 12/39 anonim ***** válasza:
11%
Talán nem szép tőlem, de teljesen a kérdezővel értek egyet. Egyedülálló nő gyerekkel, pláne kettővel összeteheti a kezét, ha talál egy balekot, aki bevállalja. Én tutira nem nevelném más gyerekét.
2018. júl. 16. 18:26
 13/39 anonim ***** válasza:
97%
Tizenegyeske, a jómodor ott kezdődik, hogy nem írok rá heccből senkire, és utána nem szánalmaskodom fórumokon mint a kérdező teszi jelenleg.
2018. júl. 16. 18:29
 14/39 anonim ***** válasza:
87%

Érdekes felvetés ez részedről. Képzeld igen is válogathatok. Biztos állasom van, bőven átlag feletti pénzért szóval el tudom magunkat tartani köszönöm szépen nem szorulok az alamizsnádra :D

Természetesen jogod van választani, de ilyen degradáló dolgokat amiket írtál gondold át mégegyszer szerintem.

Elvégre ha az itteni sirámokat nézem nem egyszerű és nem is gyors nőt szerezni manapság egy férfinek. És barátom az idő előrehaladtával egyre több nőnek lesz körülötted 'terhe'. Persze lehet abba ringatni magad, hogy 10 év múlva is válogathatsz a 25 körüli nőkből csak nem biztos, hogy érdemes.

Egyébként pedig el tudom fogadni ha valaki nem akar gyerekes nővel kezdeni nem ez a probléma, hanem amikor ilyen blőd, általánosító baromságokat terjeszt. Nyilván minden egyedül álló anya a 120 nettódért tapossa egymást :D

:D hát ez szenzációs komolyan :D

2018. júl. 16. 18:32
 15/39 anonim ***** válasza:
8%
Tizenötöske, az, hogy a kérdező ilyen, nem változtat azon, hogy a kérdésben szereplő nő tök bunkó. De persze, csordaszellem, védd csak a "sajátodat".
2018. júl. 16. 18:32
 16/39 anonim ***** válasza:
99%

"számomra a gyerekes nők mínuszból indulnak."

Akkor mit izgatod magad rajta, hogy nem kellesz nekik? Fel nem fogom ezt a hozzáállást. Itt egyfolytában szarozzák a nőket, hogy válogatni merészelnek és nem dobják szét a lábukat az első csettintésre, majd gyorsan hozzáteszik, hogy nekik amúgy sem kellenének. Akkor mi a gond? Nem értem egyszerűen. Ha én nem szeretem a csoki fagyit, akkor nem izgatom rajta magam, hogy szerepel-e a kínálatban vagy sem.

2018. júl. 16. 18:34
 17/39 anonim ***** válasza:
20%
Tizenheteske, miért gondolod, hogy a lány vagy nő, mindegy, nem érezte a heccelődős, nyilván teljesen udvarias és érdeklődő -haha- megszólításból az ismerkedés tisztes szándékát.
2018. júl. 16. 18:38
 18/39 anonim ***** válasza:
26%

1. egyszer már megszívta, és nem akarja még egyszer megszívni.

2. azért egyedülálló most, mert soha nem a személyiségéért szerették, és azóta sem változott meg.

2018. júl. 16. 18:40
 19/39 A kérdező kommentje:

#16os.

Szépen általánosítasz.

Hol érdekel most komolyan,hogy te neked átlag fölötti fizetésed van?

Most akkor én is ki írjam,hogy nettóba kapok 1,5millát? Ha nem hiszed én adok róla bérpapírt is.

Én nem hangember vagyok én be is bizonyítom neked.. :)

2018. júl. 16. 18:44
 20/39 anonim ***** válasza:
85%

Adott esetben miert nem valaszolok ...

1. Nem a tarskereson logok egesz nap sot lehet hogy par napig eszembe se jut ...

2. Siman a levelbol es az adatlapobol rajovok h a fiuka max egy numerat akar

3. Nem szimpatikus a kep adatlap etc...

4. Ha valaki nem valaszol az is valasz! Azt jelenti h a szemeben annyit sem ersz h legepelje azt h NEM KELLESZ

2018. júl. 16. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!