Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok akiket nem taszít ha egy férfi mezőgazdasággal foglalkozik és a legfőbb hobbija is a kertészkedés?

Figyelt kérdés
Sajnos a 21. század dereka felé közeledve egyre inkább hátránynak érzem ha egy férfi ebből él, illetve ez a fő érdeklődési köre. Vagy unalmas a nőknek ez a téma, vagy parasztnak bélyegeznek egyből ha megtudják, hogy ezzel foglalkozom. Pedig azt sem bánnám, ha a párom is érdekelné ez a téma, de még olyat se találok akit ez nem zavar.

2018. júl. 15. 13:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%

Vidéken nőttem fel, most tart ott az életem hogy eladom a lakásomat és keresek egy kis tanyát amit megvehetek.

Újra tojást akarok összeszedni, kecsketejet inni, kecsketejszappant csinálni és a friss kert illatát érezni. Főleg most bálázási időben a ropogós bálák illata semmihez nem fogható.

2018. júl. 15. 15:00
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Ez így van. Én is sokáig inkább menekültem volna ebből a környezetből, a kerti munkától, de aztán valahogy megszerettem ezt a vidéki életet meg a kerti munkát is. Engem rendesen feltölt energiával ez a környezet. :)
2018. júl. 15. 15:09
 13/19 A kérdező kommentje:

11: Jaj ne is mondd...nekem is vágnom kéne a gazt már, de most ázott el éppen. :(

12: Gyerekkoromban én nagyon imádtam csinálni, aztán tini koromban megutáltam, most meg megint szeretem. Ha egyszer megszereti az ember, akkor sosem tud már tőle már szabadulni. :)

Egyébként én mindenkit felpontozok de úgy tűnik idetaláltak az ügyeletes lepontozok mindenkit kretének.

2018. júl. 15. 15:21
 14/19 anonim ***** válasza:

#11 vagyok. Ez a sok eső nem jó idén. :(

Felénk éjjel is vihar volt.

2018. júl. 15. 15:30
 15/19 anonim ***** válasza:
38%
Jól van kérdező, a tízes válaszodból látom nem hiányzik belőled a tipikus vidéki gőg, hogy te bezzeg mennyivel különb vagy a városiaknál. Annyira bíztam benne, hogy nem fogunk ide kilyukadni, hogy aki nem úgy akar élni mint te az valami alsóbbrendű ember, nem ismeri az életet úgy, mint te.
2018. júl. 15. 15:33
 16/19 peca1000 ***** válasza:
12%

A netes társkeresőn legyen egy ilyen kép: állj oda a traktorod mellé(előtte mosd le), írd oda a márkáját, és hogy mennyibe kerül.

Meg hogy mekkora pénz van a mezőgazdaságba.

Tódulni fognak a csajok :)

Én városi vagyok, de gyerekkoromban rengeteget kapáltam a szőlősben, elegem is lett belőle, első a kényelem :)

És igen: ebből megélni csak kemény, monoton munkával lehet, és ez sok embert taszít, aki járni akar veled, hamar otthagyhat.

Magányos szakma, ez van

2018. júl. 15. 16:18
 17/19 anonim ***** válasza:
23%

Egyszer ismerkedtem egy mezőgazdaságban felnőtt és később is azzal foglalkozni akaró sráccal, de számomra nagyon vakvágány volt a dolog, pedig nekik is aztán a legújabb traktoraik mellett parkolt pár BMW is. Ő úgy képzelte az életét, hogy a zasszony legyen szépen htb, rendezze a gyerekeket, és persze főtt étellel várja haza az urát, aki egész nap traktorozott kint a földön. Hát nagyon szép élet, mit ne mondjak... :D Ráadásul, amikor közöltem vele, hogy én jogász szakos egyetemista vagyok, akkor elég határozottan tudatta velem, hogy már pedig ő nem engedne engem egyetemre járni.

Tehát nem mindegy, hogy a mezőgazdasági élethez milyen felfogás párosul: a tipikus "paraszti", ahol a nő háztartásbeli és túrnia kell veled a földet, vagy, ahol a nőnek lehet akár városi munkája, a mezőgazdaság pedig a te feladatod. Az utóbbi talán élhető lenne számomra is, de az elsőt nevetségesnek tartom.

2018. júl. 15. 16:36
 18/19 anonim ***** válasza:
66%
Épp akartam írni hogy a legtöbb ostoba libát biztosan érdeklik az efféle pasik, főleg ha vastag a pénztárca, illetve van a traktorok mellett néhány prémium német kocsi. :)
2018. júl. 15. 22:16
 19/19 anonim válasza:
69%
Engem egyáltalán nem zavarna, sőt abszolút pozitív dolognak tartanám, bár nekünk természetes dolog volt mindig a családban hogy volt kert és voltak állataink.
2018. júl. 15. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!