Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok akiket nem taszít ha egy férfi mezőgazdasággal foglalkozik és a legfőbb hobbija is a kertészkedés?

Figyelt kérdés
Sajnos a 21. század dereka felé közeledve egyre inkább hátránynak érzem ha egy férfi ebből él, illetve ez a fő érdeklődési köre. Vagy unalmas a nőknek ez a téma, vagy parasztnak bélyegeznek egyből ha megtudják, hogy ezzel foglalkozom. Pedig azt sem bánnám, ha a párom is érdekelné ez a téma, de még olyat se találok akit ez nem zavar.

2018. júl. 15. 13:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Nekem kifejezetten szimpatikus. :) A későbbiekben én is így szeretnék élni. Sokkal jobban érezném magam pl egy tanyán, mint ebben a felgyorsult városi létben. Szívesen lennék pl önfenntartó. Távol a világ zajától.
2018. júl. 15. 13:40
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen úgy gondolkodom én is mint az első hozzászoló. Nálam is inkább előny mint hátrány. De valóban azt kell látnom a környezetemben hogy nem mi vagyunk többségben. Még a saját édesanyám is nehezményezi hogy inkább a kétkezű munkás férfiak vonzanak egyetemista létemre.=D
2018. júl. 15. 13:44
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem egyáltalán nincs okod elkeseredni. Az egyik oldalon az van, amiről te beszélsz, de a másik oldalon meg ott van a régenmindenjobbvót romantika, a biomozgalom, az elszakadási vágy a gonosz multiktól. Nem téged akarlak ezzel gúnyolni. Rengeteg ember pont, hogy a te életformádat tartja "felsőbbrendűnek" és mélységesen lenézi a fővárosi hivatalnokot, aki a Tescoból táplálkozik. Rengeteg nő a világ minden kincséért sem nevelné nagyvárosban a gyerekét, mert akar az udvaron hintát, homokozót. Kénytelen vagyok az örök közhelyet mondani, hogy rossz helyen keresgélsz, mert bizonyos körökben te kifejezetten menőnek számítasz.
2018. júl. 15. 13:49
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

Bolond vagy.

Én tök boldog lennék, ha nem függnék annyira a rendszertől, mint most. Ha önálló tudnék lenni. Törekszem is arra, hogy egyszer leváljak róla amennyire csak lehet. Tök jó neked.

2018. júl. 15. 13:52
 5/19 anonim ***** válasza:
82%

Olyan helyen keress, ahol sok család él mezőgazdaságból, ott valószínűbb hogy ilyen beállítottságú lányt találsz, mint egy megyeszékhely belvárosában. Ilyen egyszerű.

Én városi vagyok, 6 ökörrel se lehetne kivontatni egy tanyára. De van sok faluról jött barátnőm, akiknek a családja mezőgazdasággal foglalkozik, földjeik, tanyáik, állataik vannak, ők ebben nőttek fel, és sokuk ezt az életformát akarja tovább vinni.

2018. júl. 15. 13:53
 6/19 A kérdező kommentje:
28 év alatt, egy lányt sem találtam akinek ez vonzó lett volna, max. elviselték, hogy ilyen vagyok. Akinek vonzó voltam és ez nem zavarta, ő is inkább szabadult volna attól, hogy otthon be kell segítenie a kertben. :D Illetve ha találnék is ilyen lányt, akkor is ott van még ezernyi más tényező amin elmehet a dolog. Még abszurdabbá teszi a dolgot, hogy vidéki városban élek, aminek a környékén elég sokan foglalkoznak ezzel. Talán ezért sincs itt olyan lány akinek ez tetszene, mert tudja már, hogy mekkora szívás tud lenni a mezőgazdaság. :))
2018. júl. 15. 13:55
 7/19 A kérdező kommentje:

# 3/6:

Azért az, hogy valaki családi házat akar, aminek van udvara, ahol elfér egy hinta, az nagyon nem egyenlő azzal, hogy elfogadja vagy akár vonzza az, hogy a párja a földet túrja egész nap. :) Nem hiszem, hogy rengeteg olyan nő lenne akinek ez bejön. Persze, vannak "hippi" lányok, de ők általában nagyon idealizált módon látják ezt a világot és nem látják azt, hogy ez mennyi önfeláldozással jár. Nyilván a városi lét is, de az biztos, hogy bérrabszolgának lenni sokkal könnyebb és egyszerűbb, még ha nem is jobb. A kényelem meg sokaknál az első helyen szerepel....

4: Annyiban jó, hogy azt csinálhatom ami érdekel és amit szeretek. Ezt sokan nem tehetik meg. Csak hiába van ennyi öröm az életemben, ha egyedül kell ezeket átélnem. Annyira az még sem jó.

5: Lásd 6/6os válaszom. Én úgy vettem észre, hogy aki ebben él, vagy ehhez közel él, az menekülne belőle. Jobban vonzza ez azokat akiknek nincs tapasztalatuk még. Megyeszékhely határán élek. Igaz, vannak is már körülöttem hasonló életvitelt folytató emberek, de nyilván párok. Annyira meg még nem vagyok elkeseredve, hogy asszonyt raboljak magamnak. :D

2018. júl. 15. 14:12
 8/19 anonim ***** válasza:
Rakj fel egy kepet a new hollandrol. Tuti rad akaszkodik minden ku..a.
2018. júl. 15. 14:18
 9/19 anonim ***** válasza:
72%
Vannak, de egyre kevesebb, mert mindenki inkább szabadulna ettől az élettől és városi, kényelmesebb életet választja, mint azt, hogy a kertben dolgozzon reggeltől estélig. Pedig ha tudnák, hogy ebből is milyen szépen meglehet élni. :D
2018. júl. 15. 14:36
 10/19 A kérdező kommentje:

8: :D Lamborghini-m van. ;)

9: Kényelem. Szerintem a mai világ erről szól. Mosogatógép, autó, központi fűtés. Cserébe ülhetsz a napi 8 után a tv/gép előtt és élvezheted az "életet" amiről semmit sem tudsz mert 4 fal között élsz és azt eszed amit eléd raknak a Tescoba, étteremben stb.

2018. júl. 15. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!