Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a álszent rengeteg férfi?
Ez szerintem nem álszentkedés. Én sem ugrálok a duci nőkért a dagikért meg még annyira sem. De 10-ből néha van egy amelyiknek bedugnám. De ettől még továbbra sem tetszenek.
Vannak akik meg annyira dugnának, hogy mindegy már nekik, hogy mennyire nem tetszik. Lényeg, hogy szétrakta.
Én is ezt tapasztaltam.
Volt aki évekig panaszkodott, hogy milyen kövér a szexpartnere és fúj, végül elvette feleségül. Ugyanez kisgyerekes nővel is működik.
5. Ja ja ő nem jön össze gyerekes anyukával Isten mentse aztán mégis összejött....
Ha nem álszentség akkor lényegében arról szól hogy teljesen mindegy csak legyen valaki akivel ......az se jobb
Én rajtam van felesleg, de soha nem értettem az ilyen kérdéseket. Mit akarsz bizonyítani? Nyomjuk le erőszakosan a férfiak torkán, hogy de deee te bizony akarsz dugni kövér nővel?
Annyira elegem van már ebből a fat acceptance bizonygatásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!