Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen a álszent rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a álszent rengeteg férfi?

Figyelt kérdés
Csomó férfinál az megy hogy egy duci nőt tehénnek mondják ki meg dagadéknak, meg hozzá nem nyúlnék meg meg sem piszkálnám stb közben meg boldog lenne hogy egy éjszakára össze kerülne vele. És tudom hogy ezen férfiak közül rengetegnek volt ilyen típusú alkatú lány szexpartnere
2018. júl. 15. 10:40
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Honnan veszed, hogy ha egy dagadtat ledagadtozok, akkor az csak azért van, mert meg akarom fektetni, meg irigy vagyok rá? Minek kell zabálni?
2018. júl. 15. 10:48
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Ez szerintem nem álszentkedés. Én sem ugrálok a duci nőkért a dagikért meg még annyira sem. De 10-ből néha van egy amelyiknek bedugnám. De ettől még továbbra sem tetszenek.

Vannak akik meg annyira dugnának, hogy mindegy már nekik, hogy mennyire nem tetszik. Lényeg, hogy szétrakta.

2018. júl. 15. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Kissé nagyon fogalomzavarban vagy. Ez nem álszentség, köze nincs hozzá.
2018. júl. 15. 10:50
 4/10 anonim ***** válasza:
6%
Akkor ti nők meg a vékony pasikra izgultok?
2018. júl. 15. 11:03
 5/10 anonim ***** válasza:
51%

Én is ezt tapasztaltam.

Volt aki évekig panaszkodott, hogy milyen kövér a szexpartnere és fúj, végül elvette feleségül. Ugyanez kisgyerekes nővel is működik.

2018. júl. 15. 11:10
 6/10 A kérdező kommentje:

5. Ja ja ő nem jön össze gyerekes anyukával Isten mentse aztán mégis összejött....

Ha nem álszentség akkor lényegében arról szól hogy teljesen mindegy csak legyen valaki akivel ......az se jobb

2018. júl. 15. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
én vékony srác vagyok. Azért nem jövök össze a dagival, mert nagy a kontraszt, illetve amire nem áll fel, arra nem áll fel. Lehet itt kék bogyókat szedni, de ez csak nyűglődés.
2018. júl. 15. 11:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én rajtam van felesleg, de soha nem értettem az ilyen kérdéseket. Mit akarsz bizonyítani? Nyomjuk le erőszakosan a férfiak torkán, hogy de deee te bizony akarsz dugni kövér nővel?

Annyira elegem van már ebből a fat acceptance bizonygatásból.

2018. júl. 15. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
Ezt kérdezd meg a Gyakori közönségétől, mert hgogy itt orba-szájba nyomják a dumát, ha meg kimész az utcára, a való életbe, ott teljesen mást látsz, ha meg tapasztalatot kérdezel, szintén teljesen más, mint amit itt ezerrel nyomnak nők s férfiak.
2018. júl. 15. 12:41
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
A férfiak közül se mindenki nádszál meg kisportolt adonisz, úgyhogy hiába a vékony nők az ideáljai dagiként, ha nem akarja magának veregetni örökké, akkor kénytelen a hasonló testalkatúak közül választani. Persze vannak kivételek.
2018. júl. 15. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!