Szerintetek gáz ha egy fiú/férfi hobbija a kertészkedés?
Az a helyzet, hogy nekem ez a hobbim és nem tudom elmondjam e a lánynak, akivel ismerkedem. Kertészkedés alatt egy díszkert megépítését és annak rendben tartását értem (gyep, kerti tó stb..).
Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez gáz? Elmondjam a lánynak, ha szóba kerül ilyesmi?
18/F
Nekem meg a sütés,tortakészítés :D
Nyugodtan elmondhatod, ez lehet akár plusz pont is :) Főleg ha komolyan gondolja veled. Rendben tartod majd a kertet :D
Egyáltalán nem gáz, a kertészet leginkább férfias tevékenység de a nők is szívesen csinálják, ez mindkét nemnek való dolog én szerintem.
Engem is férfi létemre a gravírozás köt le amit javarészt nők, lányok szoktak csinálni, és ezzel sincs semmi baj mert az összes ismerősöm aki tud a hobbimról elismeri amiket csinálok és tetszik is nekik, és egyáltalán nem szólnak le emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!