Lányok, Nők! Ti ilyen esetben odamentek a férfihez? Férfiak Ti mit szólnátok ehhez?
Este 8 órakor ért be a vonatom a Keletibe, és sétáltam a 12-es vágánytól a metróhoz. Megláttam egy Férfit, aki olyan hatással volt rám, mint még soha senki. Számomra tökéletes volt a talpától a fejebúbjáig. Csak néztem és nem tudtam levenni róla a szemem. Ismerősökkel volt (3 pasival) és olyan feltűnően néztem a szemébe, hogy értetlenül álltak a helyzet előtt,és ők is hosszasan bámultak. Már már kínos volt a szitu, de valahogy nem tudtam levenni róla a tekintetem. Gyönyörű volt a szeme, a szája, a mindene. Első látásra szerelem volt. Éreztem hogy tudatnom kéne vele valamit, de nem állíthatok úgy elé, hogy nagyon tetszel... Viszont tudtam, soha többé nem találkozom vele. Az sem biztos hogy magyar volt. megálltam egy pillanatra, mély levegőt vettem (tényleg nagyon a hatása alatt voltam) , és mérlegeltem oda menjek e. Végül nem tettem meg, talán jó is, talán nem... Nem tudom.
De kicsit bánom... Ti mit tennétek ilyen esetben?
én odamennék...
az exemmel a következő "nagyon frappáns" kérdéssel ismerkedtem meg: "hát te meg ki vagy?" - mondjuk legalább egy munkahelyen dolgoztunk, de randira is én hívtam el
amúgy írjál romantikus regényeket, erősen túldramatizálod ugyanis a helyzetet, ha tényleg szerelem lett volna első látásra, odamennél volna ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!