Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem nézel ki rosszul" és "Nincs veled semmi baj" és társai azt jelenti egy férfi esetében, hogy esélye sincs a lányoknál?
#1: Na és az átlagos már nem is tetszhet? Érdekes módon nekem rengeteg olyan csaj jön be, akire azt lehetne mondani, hogy "átlagos". Szerintem az "átlagos" és a "nem tetszik" nem egészen ugyanaz a fogalom, vagy ha nálad igen, akkor te is csak a felső 10%-ot veszed észre.
A kérdésre válaszolva: nem arról van szó, hogy nem lenne esélyed a lányoknál, hanem azt, hogy annál a konkrét csajnál nincs esélyed. Ezek tipikus terelő dumák, nem merik megmondani, hogy nem tetszel nekik, inkább köntörfalaznak. Viszont legalább ebből is tudod, hogy az ilyenre nem érdemes több időt és energiát pazarolnod, fogod magad, és odébbállsz, hátha másvalakinél nagyobb szerencséd lesz.
#2 - Én pedig nem mások gondolatai alapján 'átlagolom' az embereket, hanem a sajátom szerint.
csúnya -> taszít
átlagos -> semmi extra, egy sima másik emberi lény
szép -> tetszik
Ha tetszik egy nő, akkor ő számomra nem átlagos. Míg aki nekem tetszik, az lehet másnak átlagon aluli. Teccikérteni margit?
"Na és az átlagos már nem is tetszhet?"
Nem, és a 6-os leírta, miért. Ha valaki tetszik, akkor nem átlagos nekem. Nem az alapján osztom be az embereket, hogy hány másik embernek tetszik, hanem hogy nekem tetszik-e.
Attól függ ki mondja kinek? Pl. van egy pasi barátom, aki ha mondjuk ismerkedni szeretne, és nem jön össze Neki, én ezzel a két mondattal véleményezem.
Ha konkrétan ismerkedős helyzetben hangzik ez el, pl. egy pasi szeretne hozzám közeledni, és én ezt mondom Neki, az egyértelműen arra utal,hogy nem jön be nekem, de megsérteni se akarom,hogy a konkrét visszautasítást kimondjam, inkább egy kedves, de burkoltan elutasító szöveget mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!