Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem flörtöl velem egy fèrfi sem, akkor csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
22 èves vagyok2018. júl. 14. 20:04
1/16 anonim válasza:
Igen. Vagy észre sem veszed, ha próbál valaki közeledni.
2/16 A kérdező kommentje:
Mièrt hogyan közeledik egy férfi?
2018. júl. 14. 20:06
4/16 anonim válasza:
#2: Nézz körül a környezetedben.
5/16 anonim válasza:
Velem se flörtöl egy nő sem, sőt, rám se néznek soha, mégse hiszem azt, hogy csúnya vagyok. Csak értem az emberi pszichológiát.
6/16 anonim válasza:
Nem vagy csúnya. Inkább komolynak és megközelíthetetlennek tűnsz.
8/16 anonim válasza:
Hogyan közeledik egy férfi?
Kalóz jelmezben, féllábbal zsákban futva.
9/16 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani. Lehet, hogy nem veszed észre a jeleket, és lehet, hogy annyira zárkózottnak/elutasítónak tűnsz, hogy nem is próbálkoznak. Kétlem, hogy annyira csúnya vagy, hogy még senkitől nem kaptál pozitív visszajelzést.
10/16 anonim válasza:
Se nem láttunk se nem ismerünk, hogy ennyi információból rávágjuk mi az oka annak, hogy nem közelít meg senki. Az hogy egy nő vonzó vagy sem nem csak a külseje alapján határozható meg, a kisugárzása, a stílusa, a humora... is fontos szerepet játszik. Számomra fontos, hogy egy nő legyen igényes mind magára, mind a környezetére, és itt nem a több kiló smink és hiba eltakaró butaságokra gondolok, szeretem ha egy lány természetes, túl sok kence nálam taszítást vált ki, lehet rajta szolidan egy kicsi, de sajnos sokan túltolják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!