Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet okos, értelmes férfiakkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Eddig azt tapasztaltam, hogy sajnos a nálam próbálkozó férfiakkal értelmileg nagyon nem "egy súlycsoportban" játszunk. Természetesen senkit nem ítélek el amiatt, ha esetleg butább nálam, ettől még lehet jó ember, igyekszem nyitott és elfogadó lenni, de ebből az elvárásomból képtelen vagyok lejjebb adni. Nem tudok olyan férfihoz vonzódni, aki nyilvánvalóan tanulatlan, műveletlen, begyöpösödött, káromkodik, képtelen helyesen írni és alapvető kifejezéseket helyesen, a megfelelő kontextusban használni, szélsőséges eszméket hangoztat provokálásképpen, konteókban hisz, tudatosan károsítja az egészségét. Hol tudnék olyan férfiakkal ismerkedni, akikkel szellemileg is partnerek lehetnénk? (A való életben való ismerkedésre gondolok, nem szeretnék interneten ismerkedni.) Egy visszahúzódó, feltűnést kerülő nő szerintetek hogyan tudna egy ilyen férfinál kezdeményezni úgy, hogy ne tűnjön "nyomulásnak" a dolog?2018. júl. 11. 14:30
41/43 anonim válasza:
@39: Most meg te forgatod ki az én szavaimat. A beszélgetés számomra élő beszélgetés, nem cset, messenger, viber, whatsapp és társai. Váltunk pár levelet, kiderül, hogy nagyjából ki hogyan gondolkodik, aztán élőben folytatjuk, ott meg letisztul, hogy lesz-e folytatás vagy sem. Messengeren pötyörészni napokig puszta időpocséklás, nem több.
42/43 A kérdező kommentje:
A további veszekedés elkerülése érdekében még egyszer leírom, hogy nem szeretnék neten ismerkedni. Nem magával a netes ismerkedéssel van bajom, ez csak egy személyes döntés, mert volt már vele rossz tapasztalatom és egyébként is úgy érzem, hogy nem igazán nekem való a dolog, sokszor nem tudom megfelelően kifejezni magam írásban.
2018. júl. 11. 19:44
43/43 anonim válasza:
Én nem zárnám ki a netet, mint ismerkedési helyet. De max pár nap után találkozni kell, és élőben dől el úgy is, hogy akarunk még találkozni, vagy nem. Megértem, hogy egyeseknek vannak fenntartási az internetet illetően, mert sok a kamus agyhalott, de nekem már sikerült a netről barátnőt szereznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!