Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet okos, értelmes férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Eddig azt tapasztaltam, hogy sajnos a nálam próbálkozó férfiakkal értelmileg nagyon nem "egy súlycsoportban" játszunk. Természetesen senkit nem ítélek el amiatt, ha esetleg butább nálam, ettől még lehet jó ember, igyekszem nyitott és elfogadó lenni, de ebből az elvárásomból képtelen vagyok lejjebb adni. Nem tudok olyan férfihoz vonzódni, aki nyilvánvalóan tanulatlan, műveletlen, begyöpösödött, káromkodik, képtelen helyesen írni és alapvető kifejezéseket helyesen, a megfelelő kontextusban használni, szélsőséges eszméket hangoztat provokálásképpen, konteókban hisz, tudatosan károsítja az egészségét. Hol tudnék olyan férfiakkal ismerkedni, akikkel szellemileg is partnerek lehetnénk? (A való életben való ismerkedésre gondolok, nem szeretnék interneten ismerkedni.) Egy visszahúzódó, feltűnést kerülő nő szerintetek hogyan tudna egy ilyen férfinál kezdeményezni úgy, hogy ne tűnjön "nyomulásnak" a dolog?
2018. júl. 11. 14:30
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Azt tudom, hogy itt NEM. :D Akiről azt hittem értelmes arról kiderült pár év barátság után, hogy kukisribizli.
2018. júl. 11. 15:10
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként én is ilyen problémával szembesülök, csak ilyen nőt nem találok.

Kérdező, szerintem próbálkozz könyvtárakban, vagy még a koncerteket tudom ajánlani, esetleg a különféle "szak"klubbokat, szóval tipikus kockagyűjtő helyek.

Az a gond, hogy én ilyen helyekre járok, és elég kevés nő látogatja őket.

Mondjuk az elég probléma, hogy visszahúzódó vagy, mert egy minimális jelzést mindenképpen adnod kell annak, akivel esetleg ismerkedni szeretnél.

2018. júl. 11. 15:13
 13/43 anonim ***** válasza:
Még egy eddig nem említett szempont: az is könnyen előfordulhat, hogy az említett férfi szellemileg nagyon penge + óriási tudást hordoz a fejében, viszont érzelmi intelligenciája a béka seneke alatt van.
2018. júl. 11. 15:13
 14/43 A kérdező kommentje:

#13 ezt is szerettem volna írni, de elfelejtettem :)

#12 egyetemistaként majdnem minden nap a könyvtárban ülök, de eddig még nem sikerült rájönnöm, hogy ott hogyan is lehetne ismerkedni...

2018. júl. 11. 15:25
 15/43 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon is próbálkozhatsz.
2018. júl. 11. 15:41
 16/43 anonim ***** válasza:
24%

rossz társaságban mozogsz

keress új baráti kört, vagy hobbi kört vagy olyan helyet ahol számodra megfelelő pasik mozognak.

Valahogy mindig a lányok a Disco WCjében akarják megtalálni a Herceget és a fehér lovát

2018. júl. 11. 15:46
 17/43 anonim ***** válasza:

Az intelligencia önmagában vajmi kevés, ahogy önmagában kevés egy jó fizetés, vagy egy csini pofika is.

Keress embert, ne tulajdonságokat. Találsz 10000 140 IQ-jú kockát, aki az anyja hasában lakik, és reggeltől estig a Counter-Strike-ot nyomja. Ez kell? Biztosan nem...

2018. júl. 11. 15:54
 18/43 anonim ***** válasza:
Ötlet: ne TULAJDONSÁGOT keress, hanem TULAJDONSÁGCSOPORTOT.
2018. júl. 11. 16:23
 19/43 A kérdező kommentje:
Nyilván nem az intelligencia az egyetlen szempontom a társkeresésben, csak most erről írtam ki kérdést. Olyan férfit jóval könnyebb találni, aki a többi, egyébként teljesen reális elvárásomnak megfelel, de olyannal még nem hozott össze a sors aki mindezek mellett intelligencia tekintetében is megfelelő lett volna (valószínűleg azért, mert nem túl sok férfi kezdeményezett eddig nálam).
2018. júl. 11. 16:26
 20/43 anonim ***** válasza:
Nem fejeztem ki magam elég érthetően. Tulajdonságcsoport alatt nem csak egy csomó, bizonyos tulajdonságot értek, hanem egy rendszert, amelyben az egyes (belső) tulajdonságok támogatják egymást.
2018. júl. 11. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!