Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyen lehet találni olyan fiatal 20on éves lányt, aki gyönyörű külsőleg, és belsőleg is ritka kincs? Mellette meg nagyon okos és értelmes, intelligens?
én keresem, nem mondanám könnyűnek, de lehet az én módszereim hibásak :)
amilyen kincset én keresek azzal az a gond, hogy gyorsan kiölik az emberből a csalódások, vagy épp a bántások
nem egyszerű megtalálnom, de ha idővel megtalálom nem engedem el csak úgy :)
Az ilyen lányok gyakoriságát nagyjából ahhoz tudnám hasonlítani, mintha az itteni hülye kérdéseknek a számát invertálnád.
(invertált nagyon kevés = nagyon sok)
dehogy lehet :D
ehhez öcsém akkor mázli kell mint az állat!
ugyh ha most van ilyen csajod, kapaszkodj bele!
Ezek a nők szinte sosincsnek egyedül, kapcsolatból kapcsolatba, pénzes, sármos, stb csávókkal nyomulnak, átlag srácként valami nagyot kell villantani h labdába rúgj
#5:
félreérted a ritka kincs jelentését :D
ha neked a pénzéhes r1b1k a ritka kincsek, akkor találomra akárhol lehet neked "kincset" találni :D
Lehet találni. Sok éve kapcsolatban. :)
A férfiak nem hülyék, amint találnak ilyen nőt, azonnal elkötelezik magukat mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!