Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könnyen lehet találni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyen lehet találni olyan fiatal 20on éves lányt, aki gyönyörű külsőleg, és belsőleg is ritka kincs? Mellette meg nagyon okos és értelmes, intelligens?

Figyelt kérdés
Mennyire gyakoriak az ilyen nők? (20-25 éves korosztály)

2017. okt. 19. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Kevés, mint Hitlerben a jóindulat.:D
2017. okt. 19. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:
elég sok az ilyen lány, általában a gyönyörű, okos, jófej pasikkal lógnak.
2017. okt. 19. 14:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy van ilyen. Meg ugye a gyönyörű is szubjektív. :)
2017. okt. 19. 14:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Attól függ kinek. Élet nagyon vigyáz, kit kivel hoz össze.
2017. okt. 19. 14:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Eleve a pasik 90%-a a 20-on éves csajokra vadászik.

Tehát minimum 95% foglat csak azzal indítva h 20-on éves.

Ha van is valami 20-on éves Marie Curie féle csaj a fennmaradó 5%-ban aki szavad, na az meg azér az mer nem kapcsüfggő.

R-GO lehetetlent kívánsz.

2017. okt. 19. 16:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Félve, de talan fel merem tenni a kezem.

Igaz, ehhez hatalmas ömbizalom kell, de ritkának érzem magam, ritkának mondanak.

Hosszú párkapcsolat után vagyok, imádok bulizni, sosem kavartam senkivel életemben, sosem volt egyéjszakás kalandom, nem is tervezek.

A szépség persze szubjektív, de nem panaszkodtak eddig e külsőmre sem.

Butaság, hogy az ilyen lányok úgyis foglaltak.

Egy ideje próbálok ismerkedni, de egyszerűen képtelen vagyok olyan fiút találni, aki az érdeklődésem felkeltése után fenn is tudná tartani azt.

Lehet, nekem túl magasak az igényeim, de az is lehet, hogy szimplán az értékes fiúkat nehéz megtalálni.

Fiatal lány

2017. okt. 19. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!