Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresővel próbálkozzak, ahol felnőtt, értelmes, okos férfiakkal tudnék beszélgetni?
Jó tudni, hogy kattos, csúnya férfi vagyok, mert használom a társkeresőt. :)
Nehéz olyan oldalt találni, ahol nem akadnak rád az idióták, ráadásul a legtöbb ilyen honlap fizetős ugye. Ha szánsz rá némi pénzt, akkor próbáld meg az elittársat, oda azért tényleg olyanok regelnek, akik komolyan keresgélnek. A többi oldalhoz képest drágább talán, és a free verzióban sem tudsz sok mindent csinálni, csak 1-2 dolgot beállítani magadról.
Én még a Badoot próbáltam, de nekem annyira nem jött be, bár pont olyan nőket fogtam ki, akiktől még az életkedvem is elment.
31F
Egy távoli lányismerősöm Elittárson akadt bele egy lepukkant alkoholistába. :D
Nekem csak a Tinder van letöltve, nem regisztráltam sehová, de ha gondolod, beszélgethetünk.
Bármelyiken vannak, csak meg kell találni, nem átsiklani rajtunk, és elkapni még a feladás előtt.
A nagyon fizetőseket kerüld el (randivonal, elittárs, párom.hu, csajokéspasik, cupydo, és ezek aliasai), mert tele vannak átveréssel, és ne csinálj üzletet az ezt üzemeltető laposférgeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!