Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak ertelmes lányok?
Vagyok. De en a bujkalos fajta vagyok. :D
23N
De merre vagytok s első kérdező miért bujsz el?
2 kérdező nah én így vagyok s nőkkel mert nem dugni akarok hanem emberi alap dolgokat tudjon pl beszélni értelmesen s legyen célja ne ribi legyen, alap intelligenciát keresem
#2 kérdező vagyok.
Pont ezen vitáztam egy haverommal. Ő a nőkben a kinézetet is nézi, és inkább a plázacicák felé hajaz, aztán panaszkodik, hogy folyton átverik, és szenved. Szerintem ezt élvezi.
Én azért találtam nehezen párt, mert a beszélgetőpartneremmel szerettem értelmiségi vitákat, eszmefuttatásokat folytatni, és erre nagyon kevés pasi képes manapság.
Akkor adtam fel a társkeresést, mikor már a 10. pasinak mondtam el, hogy programozó vagyok, és közölte, hogy az tök jó, ő is telepített már word-öt.
Annyi ilyen korombeli 25-29 éves sráccal beszéltem, hogy meglepődtem, mikor egy srác 18 éves fejjel érettebb volt, mint ők. Azóta ő a párom, és szerencsére már olyan közegben mozgok, ahol az engem körülvevő pasik is megugorják ezt is intelligencia szintet, sőt, még tanulhatok is tőlük :)
Azt hiszem én ilyen vagyok.
Sajnos mesterien veszem fel a környezetem színét, struktúráját, hőmérsékletét, sűrűségét (akaratom ellenére) és egy 10-es furasági-skálán 16-os egységgel vagyok fura.
Remélem én is ilyen vagyok:)
Szerintem vannak azért bőven, csak elbújtak...
Ismét #2es vagyok.
Nálam van herceg is, nem is bújkálok. Szimplán nem vagyok nyitott, és nehezen oldódom. Nehezen bízom meg bárkiben, és vannak alap elvárásaim még egy baráttal szemben is, ezért az emberek 80%-a kiesett nálam.
Illetve az emberek 80%-a pont azért, mert visszahúzódó és csendes vagyok, keresztülnéz rajtam, nem vesz figyelembe, én meg nem strapálom magam. Ezért úgy tűnhet, hogy bújkálok. Pedig nem, csak szimplán keresztülnéznek rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!