Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nők! Ti mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti mennyire tartjátok fontosnak, hogy a partneretek okos, értelmes legyen?

Figyelt kérdés
Valamint mit értetek ezek alatt?

2016. márc. 7. 20:38
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem náluk ezek a jelzők is a külsőre vonatkoznak. Vagy a fene tudja, engem értelmesnek tartanak, de a nők mérföldekre elkerülnek a külsőm miatt. Aki ocsmány és alacsony mint én, az nem kell egyetlen nőnek sem.

Megjegyzem nem is keresek rosszul, szóval a pénz magában nem elég, vagy legalább is én nem vagyok elég jómódú, hogy kompenzálja a külsőmet.

2016. márc. 7. 20:42
 2/37 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon.

Nagyjából azt, hogy ne legyen totálisan alulművelt, aki összekeveri a második világháborút a francia forradalommal, illetve legyen életképes, vagyis a mindennap felmerülő problémákat bénázás, rinya és hiszti nélkül, normálisan meg tudja oldani, mint egy felnőtt, önálló ember.

2016. márc. 7. 20:43
 3/37 anonim ***** válasza:
57%
Én annyira, hogy okosabb legyen nálam:) És az nem olyan nehéz...:D Az értelmes pedig alapkövetelmény:)
2016. márc. 7. 20:44
 4/37 anonim ***** válasza:
50%

Számomra ez a fő kritérium. Persze másra is szükség van, de intelligencia nélkül minden egyéb jó tulajdonsága ellenére számomra kizárt, hogy kapcsolatot létesítsek vele.

Mit értek alatta? Tájékozott legyen, széles látókörű, a kikapcsolódás ne csak bulizást jelentse neki, és legyen diplomája.

2016. márc. 7. 20:46
 5/37 anonim ***** válasza:
76%

Wowm im not even mad, thats amazing

2016. márc. 7. 20:47
 6/37 anonim ***** válasza:
32%
Amennyi nő körülvesz egy húgyagyú, kigyúrt, öntelt, nagypofájú, nyomulós hülyegyereket, akinek kilóg a kapa a szájából, és amennyi nő körülvesz egy művelt, kifinomult, külsőre semmiben sem kirívó, egyszerű srácot, arra a következtetésre jutok, hogy az intelligencia nagyjából szart sem ér a nők szemében. Egy kis rétegnek talán, de a többinek...
2016. márc. 7. 20:50
 7/37 anonim ***** válasza:
91%

1. értsük egymás gondolatait.

2. vessen fel olyan dolgokat, amin együtt gondolkozhatunk.

3. gyönyörködtet, ha valaki szépen beszél.

4. értelmes alatt szabadságot is értek. nem azt hajtogatja, amit készen kap, hanem önálló véleménye van.

fontos.

az nem fontos, hogy tudjon egy csomó dolgot, ami nekem kínai.

nem kell 2 nyelvet beszélnie (egyet jó lenne), nem kell tudnia a világgazdaságról, politikáról, történelemről.

nem lexikont, anekdotagyűjteményt meg ezermestert keresek magam mellé, hanem társat.

2016. márc. 7. 20:52
 8/37 anonim ***** válasza:

Aki a partvisfeju, kigyurt fuzios atomfizikussal akar jarni, annak kb ugyanannyi IQ-ja van. Ezy igy 29 eves szuzkent fixen mondom neked

2016. márc. 7. 20:55
 9/37 anonim ***** válasza:

20*

Fszt vagyok 29

2016. márc. 7. 20:55
 10/37 anonim ***** válasza:
89%

Az egyik legfontosabb, keptelen lennek egy unintelligens emberrel elni. Nyilvan nem lovom le azert mert mondjuk nem hallott Modligiani-rol, de azert legyen alapvetoen muvelt.

Az intelligencia az tobbek kozt problema megoldo kepesseg, alap. Szeretem ha egy pasi intellektualisabb nalam, de nem elitista,nos ez ritka. A diploma nem kitetel, nekem van az pont eleg, nem kell h neki is legyen, de akkor sincs semmi ha van:-)

Masreszt szeretem ha kepes kerdezni es nem tesz ugy mintha tudna hogy kirol van szo, mikozben azt hiszi, hogy egy sor marka:-)Szivesen elmagyarazok dolgokat es szeretem ha egy ferfira szellemileg is fel tudok nezni.

Soha nem neznem le/rohognem ki emiatt, de az intelligencia alap. A kobunkokat meghagyom masoknak:-))

2016. márc. 7. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!