Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti mennyire tartjátok fontosnak, hogy a partneretek okos, értelmes legyen?
#31, ha szeretnél egy kitartó, racionális vitapartnert egyéni gondolkodásmóddal és eklektikára való hajlammal, írj privátot. Köszöntem.
(és itt fogadok bárkivel a mai alvásmennyiségemben, hogy olyan kuss lesz mint a sírban :) )
33# Nem nyert!
Azt hiszem a szakszavaid használata tényleg azt sugallná rólad, hogy művelt vagy, de véleményem szerint egy igazi hölgynek sokkal többet ér egy kedves, jószívű férfi mint egy beképzelt!
17/f (Alázva vagy!)
Mivan, belelátsz a postaládámba? Egyébként megsúgom, hogy igazam lett :)
Vitapartnernek jelentkeztem, nem éjszakára vagy párkapcsolatra. És a felajánlás szempontjából jól jellemeztem magam. (És az eklektika nem szakszó, szvsz.) Ha már a szókincsembe kötsz bele, akkor csak sajnálni tudlak. Kedves is vagyok meg jószívű is, bár ez irreleváns. Hol itt a probléma?
Tanulj még kicsit fiam, a rap nem tanít meg empatikusnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!