Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nők! Ti mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti mennyire tartjátok fontosnak, hogy a partneretek okos, értelmes legyen?

Figyelt kérdés
Valamint mit értetek ezek alatt?

2016. márc. 7. 20:38
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Van egy gyerekkori barátom magas, jól néz ki, izmos. Fekete haja van, kék szemei, hatalmas kezei. 14 éves kora óta voltak barátnői, nála idősebbek is ami akkor - valljuk be - nagyon durva volt még. Nem született egy zseninek, tűzoltó lett. Igen, ezek után konkrétan nem tudta levakarni magáról a nőket. Most házas és van két gyereke, de nála konkrétan sorban álltak a nők 5 évvel ezelőtt még. ű

És itt vagyok én; 34 éves vagyok, 2 diplomám van (msc), 16 évet töltöttem egyetemeken, egy ideje phd hallgató vagyok. 15 év alatt egyetlen nővel sem sikerült párkapcsolatot kialakítani. Az egyetlen hibám ami nyilvánvalóvá vállt számomra, hogy ocsmány és alacsony vagyok, bár sokáig nem hittem el, hogy ez tényleg kizáró ok lenne, pedig pontosan az.

És akkor jöttök itt az okos és értelmes jelzővel... bár ahogy néhány válaszoló leírta a fogalommal sincsenek igazán tisztában... "tudja megkülönböztetni a második világháborút a francia forradalomtól" és társai.

2016. márc. 7. 20:59
 12/37 anonim ***** válasza:

Vegre egy ertelmes no. Luv

2016. márc. 7. 20:59
 13/37 anonim ***** válasza:
Férfiként azt tapasztalom, hogy szájalással fontos nekik, de a gyakrolatban nem igazán. Most nem magamról beszélek, hiszen nem vitás, hogy művelt, olvasott ember vagyok :D
2016. márc. 7. 21:06
 14/37 anonim ***** válasza:

#10: Az a probléma, hogy sajnos lelövöd. :D És nem csak te, hanem a nőtársaid 99%-a. Most akkor miben is mérjük a műveltséget, hm?

Nem tartjátok ti, nők undorítónak, ahogy ez ügyben is szelektáltok? Szerintetek hogy nézne már ki, ha (tökéletes külsővel lehetőségem lenne rá) naponta lepattintanám a nőket, csak mert éppen fingjuk sincs, ki volt Ganz, Zipernowsky, Galamb, vagy éppen Filippo Perini, Luc Donckerwolke, Battista Farina? :D Kissé szánalmas...

2016. márc. 7. 21:08
 15/37 anonim ***** válasza:

#11:

Mint ahogy a #4-es válaszomban írtam, az intelligencia szükséges, de nem elégséges feltétel. Nyilván a külső is számít, kell, hogy találjak benne valami számomra vonzót. És igen, legyen legalább 175 cm magas, mert én 168 vagyok.

2016. márc. 7. 21:09
 16/37 anonim ***** válasza:
Számomra alapfontosságú, hogy az legyen. Sőt, egy nagyon okos, intelligens férfi csak még vonzóbbá válik a szememben. És azt értem ezalatt, hogy az érzelmi intelligenciája mindenképp a helyén legyen, plusz legyen tanult, művelt.
2016. márc. 7. 21:14
 17/37 anonim ***** válasza:
Alapkövetelmény nálam, hogy értelmes és intelligens legyen. A műveltség más téma, az nem elvárás, de mindenképpen előny.
2016. márc. 7. 21:15
 18/37 anonim ***** válasza:
#14: Hadd döntse már el mindenki, hogy milyen paraméterekkel rendelkezővel akar kapcsolatot. Mindenki úgy szelektál, ahogy akar. Aztán vagy talál megfelelőt, vagy nem. A tökéletes külsőd meg engem kb. annyira érdekelne, mint a lócitrom.
2016. márc. 7. 21:16
 19/37 anonim ***** válasza:

#14 Én tudom ki ezek, de ezzel sajnos egyikünk sincs kisegítve.

#15 Ez rendben is lenne, csak tudod az számorma a végtelenül elkeserítő, hogy lehetek bármennyire "okos", "művelt" jelentsenek ezek bármit is (mivel csak ennél a kérdésnél hallottunk rá pár definíciót)... semmit sem ér a külsővel szemben.

Aki ocsmány és alacsony mint jómagam azt a nők (|a gyönyörűek, az átlagosak sőt a hozzám hasonló! borzalmak is| + inbetween everything) elküldik sőt még bele is rúgnak egy nagyot, hogy legen mint gondolkoznia ha esetleg még nem érezné magát elég rosszul.

Én nem arra vágyom, hogy a hozzám hasonlók megkapják a királylányt ez kissé irreális volna, szóval meghagyom a királyfinak minta barátom. Én egyszerűen csak egy társra vágytam volna, de mára beláttam, hogy esélytelen.

2016. márc. 7. 21:17
 20/37 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Én amúgy elég jól nézek ki, s valóban össze is jön jó csajokkal, de egy picivel hosszabb távon senkinek sem elég a külső, ezt tapasztaltam... És én sajna nem a túl okos férfiak táborát erősítem. Viszont innen néhány férfi válaszoló azért panaszkodik, hogy nem rajongják körbe Őket a nők. Komolyan érdekelne, hogy Ők hány csúnyácska, de okos nőnél próbálkoztak.

15-ös válaszoló! Nem értem, ha 168 cm, vagy miért pont 175 cm-er az alsó határ... :D

2016. márc. 7. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!