Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti mennyire tartjátok fontosnak, hogy a partneretek okos, értelmes legyen?
#20 Nem vezettem róla nyilvántartást, de 15 évet próbálkoztam. ~15 - ~30 között. Megpróbáltam többszáz nőt, de nem kizárt, hogy többet. Volt közöttük minden konkrétan.
Egyiknek sem kellettem mert ocsmány és alacsony vagyok. Próbálkoztam nagyon kövér, nagyon csúnya lánynál is, aki még okos sem volt, annak sem kellettem. Igaz ő nekem sem tetszett, de voltak kétségbeesett időszakaim. Próbálkoztam modellnél is, nyilván az idővel reálisabb célokat tűztem ki magamnak de mindhiába. Egyébként volt olyan modell aki egész kedvesen küldött el a bánatba, de a legtöbb szép nő nagyon goromba. Gondolom ez náluk egy védelmi mechanizmus...
#20. Mivel én ilyen körökben mozgok ezért elárulom hogy az okos és csúnya lányok szinte mind foglaltak. Ugye aki okos az tudja is magáról hogy csúnya ezért nagyon hamar, már tinédzser korukban igyekeznek levadászni valakit akinek aztán szívhatják a vérét egy életen át.
Szóval náluk nem is az hogy nem kellenél hanem egyszerűen van más.
21es! Komolyan esetleg életed szerelme helyett a cipőket választod? :)
25ös! Az első válaszod nem pont arról árulkodik, hogy a nőkben a kinézetükön kivűl bármi is érdekelnek, persze lehet, hogy ez már a rossz tapasztalaid után alakúlt ki, de nem lehet, hogy ez is a közbejátszik a problémádban?
Én, ha a világ lecsúnyább embere lennék, de pénzel modell külsejű lányokkal alakíthatnék ki párkapcsolatot, ehhez akkor sem folyamodnék mert égőbb... Többek között és leginkább saját magam elött.
#27 Nem a pénzemmel csajoztam, pláne, hogy az csak az utóbbi években lett, mióta külföldi munkáltatóm van. Igazán meg sem próbáltam még felvágni ezzel, de nem is akarok, hasonló okokból mint amit te is leírtál.
Az első válaszomban csak kifejtettem, hogy az ocsmányságomat és az alacsonyságomat nem tudom kompenzálni a pénzemmel (igaz nem is akarnám feltétlenül).
34 éves, szűz vagyok egyébként, tehát profiknál sem kerestem vigaszt egyszerűen így nem akarom és kész.
Nekem nagyon fontos,mert eleve nem kezdek olyan emberrel,akivel egy mondatot se tudok váltani.Az intelligencia nálam némi rugalmasságot is takar,tehát ha a kiszemeltem hobbijának picit utána járok,érdeklődjön mondjuk az enyém iránt.Meg legyen egy egyéni humora,ami nekem bejön,ez is elhanyagolhatatlan.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!