Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet okos, értelmes férfiakkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Eddig azt tapasztaltam, hogy sajnos a nálam próbálkozó férfiakkal értelmileg nagyon nem "egy súlycsoportban" játszunk. Természetesen senkit nem ítélek el amiatt, ha esetleg butább nálam, ettől még lehet jó ember, igyekszem nyitott és elfogadó lenni, de ebből az elvárásomból képtelen vagyok lejjebb adni. Nem tudok olyan férfihoz vonzódni, aki nyilvánvalóan tanulatlan, műveletlen, begyöpösödött, káromkodik, képtelen helyesen írni és alapvető kifejezéseket helyesen, a megfelelő kontextusban használni, szélsőséges eszméket hangoztat provokálásképpen, konteókban hisz, tudatosan károsítja az egészségét. Hol tudnék olyan férfiakkal ismerkedni, akikkel szellemileg is partnerek lehetnénk? (A való életben való ismerkedésre gondolok, nem szeretnék interneten ismerkedni.) Egy visszahúzódó, feltűnést kerülő nő szerintetek hogyan tudna egy ilyen férfinál kezdeményezni úgy, hogy ne tűnjön "nyomulásnak" a dolog?
De a kérdezőnek fontos. Ezért hasznos írásban ismerkedni. Ha valaki veszi a fáradságot értelmesen összefoglalni a gondolatait, meg úgy egyáltalán normálisan használni az anyanyelvét, már biztató.
Tudom én, csak vergődök itt a nagy tudásommal, aztán oda se figyelek..:D
2018. júl. 11. 17:47
32/43 A kérdező kommentje:
#30 eddig azok a "fiatalokra szabott rendezvények", ahová meghívtak a barátaim mind arról szóltak, hogy "részegedjünk le minél hamarabb és lehetőleg dugjunk egy jót valakivel ma este". Jó, persze voltak olyanok is, akik csak táncolni, szórakozni mentek, de általában nem komoly, hosszú távú kapcsolatot keresett a társaság. Biztos vannak "komolyabb" rendezvények is, majd körbenézek.
2018. júl. 11. 18:00
33/43 anonim válasza:
@31: Nekem meg az a véleményem, hogy írásban maximum az első pár lépést érdemes megtenni, ezt követően minél hamarabb a személyes találkozót kell összehozni. Ha akarunk egymástól valamit, akkor nézzük meg, hogy élőben hogyan látjuk a másikat és lépjünk tovább - vagy együtt, vagy külön.
Ezzel együtt nem értem, hogy az értelem és az intelligencia miért csak írásban tud megnyilvánulni? Nyilvánvaló, hogy ha az értelmes és igényes ember értelmesen és igényesen fogalmaz, de ez ugyanúgy leszűrhető élőben is, nem kell ehhez kifejezetten írásban ismerkedni.
2018. júl. 11. 18:01
34/43 anonim válasza:
@32: Nem a "bulikra" gondoltam, az tényleg nem másra, mint inni, meg dugópajtit összeszedni. Én kifejezetten a kulturális rendezvényekre gondoltam - pl. kiállítások, irodalmi estek, mozidélután stb. Az érdeklődési köröd nem ismerem, de gondolom csak van olyan rendezvény, ami érdekel és amin szívesen részt veszel.
2018. júl. 11. 18:04
35/43 anonim válasza:
Van egy volt kolléganőm,aki elvált.Ő speciel eljár mindenféle rendezvényekre,amiket facebookon talál és ott szokott ismerkedni.
2018. júl. 11. 18:23
36/43 anonim válasza:
Mert gondolod, a neten ismerkedés alatt én azt értem, hogy hosszú, romantikus leveleket váltunk hónapokig, majd távolról csodáljuk egymás sorait? Istenem...
2018. júl. 11. 18:37
37/43 anonim válasza:
@36: Nézd, van aki napokig-hetekig képes "csetelgetni", mire a találkozóra rászánja magát, részemről pedig ez nem járható.
2018. júl. 11. 18:42
38/43 anonim válasza:
És melyik válaszomban volt leírva, hogy szerintem így kell csinálni?
2018. júl. 11. 18:44
39/43 anonim válasza:
Bár azzal nem tudom, mi baj, hogy pár napig beszélek valakivel egy társkeresőn. De biztos van annak is értelme, hogy első beszélgetésre mindent eldönt az ember..
2018. júl. 11. 18:46
40/43 anonim válasza:
@38: Egyikben sem, de az ellenkezője sem. Nem igazán értem, miért pörögsz egy ilyen apróságon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!