Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet okos, értelmes férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Eddig azt tapasztaltam, hogy sajnos a nálam próbálkozó férfiakkal értelmileg nagyon nem "egy súlycsoportban" játszunk. Természetesen senkit nem ítélek el amiatt, ha esetleg butább nálam, ettől még lehet jó ember, igyekszem nyitott és elfogadó lenni, de ebből az elvárásomból képtelen vagyok lejjebb adni. Nem tudok olyan férfihoz vonzódni, aki nyilvánvalóan tanulatlan, műveletlen, begyöpösödött, káromkodik, képtelen helyesen írni és alapvető kifejezéseket helyesen, a megfelelő kontextusban használni, szélsőséges eszméket hangoztat provokálásképpen, konteókban hisz, tudatosan károsítja az egészségét. Hol tudnék olyan férfiakkal ismerkedni, akikkel szellemileg is partnerek lehetnénk? (A való életben való ismerkedésre gondolok, nem szeretnék interneten ismerkedni.) Egy visszahúzódó, feltűnést kerülő nő szerintetek hogyan tudna egy ilyen férfinál kezdeményezni úgy, hogy ne tűnjön "nyomulásnak" a dolog?
2018. júl. 11. 14:30
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Ja, és a legjobb, ha először nem te találod ki ezt, hanem keresel valamilyen, akár képzeletbeli figurát, filmből vagy regényből, akinek nem egy, hanem legalább kettő olyan, egymással konkrétan megállapíthatóan összefüggő tulajdonsága van, amely számodra nagyon vonzó. Aztán tudatosítod magadban, hogy ez igen, ezt biztosan akarnám. Miután ezt tisztáztad, sőt, esetleg azzal is elkezdhetsz foglalkozni, hogy elemezd, pontosan mi az, ami vonz ezekben a tulajdonságokban, ebben a bizonyos "elrendezésben", addig is jól érzed legalább magadat, ha ezekre gondolsz. Ha ezt teszed, mármint sokat gondolsz utána is ezekre a tulajdonságokra, és érzed a kellemes bizsergést, stb., akkor előbb-utóbb észre fogsz venni a hétköznapi életben is hasonló tulajdonságokkal bíró férfiakat, mert az antennáid már beállnak ezekre a tulajdonságokra. Ilyesmire gondoltam. Remélem, nem tartod ezt teljesen hülye ötletnek.
2018. júl. 11. 16:32
 22/43 Bence_ ***** válasza:

Ha az internet kilőve akkor menj olyan helyre ahol szerinted ezek a férfiak előfordulnak.

A nő csábít! Legyél csábító és majd a pasi kezdeményez, ettől te nőnek ő meg férfinak érzi, tartja magát.

2018. júl. 11. 16:49
 23/43 anonim ***** válasza:
vaaagy ha elég értelmes vagy és nem egy nyuszimuszi meg aki várja a csodát, akkor te is kezdeményezhetsz nem az őskorban élünk, ahol mamutot meg kardfogú tigrist kellett a férfinak vadászni, hogy imponáljon a nőknek, ma már a nők is vehetnek fegyvert....
2018. júl. 11. 17:01
 24/43 mikeXxX ***** válasza:
A szerelem záloga a 130 iq 😂😂😂 !
2018. júl. 11. 17:07
 25/43 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy el kell vetni a netes társkeresést. Neten tényleg mindenféle figura megfordul. Ráadásul egy írásképből bazi gyorsan leszűrheted az illető intelligenciáját. Én ezért is kerestem párt neten.
2018. júl. 11. 17:17
 26/43 anonim ***** válasza:

"Ráadásul egy írásképből bazi gyorsan leszűrheted az illető intelligenciáját."

Totál igaz. Viszont nekem úgy tűnik az eddig ezen az oldalon olvasottak alapján, hogy az emberek elsöprő hányada erre képtelen.

2018. júl. 11. 17:18
 27/43 anonim ***** válasza:

Tegyük hozzá, hogy itt van néhány írástudatlan, akik nonstop telehányják az oldalt a marhaságaikkal, azért érzed, hogy ez a döntő többség, holott inkább csak a feltűnő kisebbség.

Én azt hittem, én vagyok itt a legmocskosabb grammarnazi, aki sose mulaszt el beugatni az analfabétáknak, de meglepve szoktam tapasztalni, hogy egy-egy kérdésnél rég elkéstem, sokaknak fontos még a nyelv igényes használata errefelé is.

2018. júl. 11. 17:35
 28/43 anonim ***** válasza:

Ja sztornó, nem is úgy értetted. :D

Akár oda is figyelhetnék arra, amit olvasok.

2018. júl. 11. 17:37
 29/43 anonim ***** válasza:
Semmi gond, a kettő (a szövegértés, illetve a helyesírás meg a nyelvtani pontosság produkálása írásban) egymásból következik.
2018. júl. 11. 17:39
 30/43 anonim ***** válasza:

@25: Lehet, hogy gyorsan leszűrhető, de a nők nagy része abszolúte nem foglalkozik vele.

Kérdező, ha egyetemista vagy, akkor gond egy szál se. Bár nem írod, hogy melyik egyetem, de jó eséllyel van több kara is, sok fiatallal és a fiatalokra szabott különböző rendezvényekkel. Ha ott nem találsz normális srácot, akkor sehol se fogsz.

2018. júl. 11. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!