Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet okos, értelmes férfiakkal ismerkedni?
Ha az internet kilőve akkor menj olyan helyre ahol szerinted ezek a férfiak előfordulnak.
A nő csábít! Legyél csábító és majd a pasi kezdeményez, ettől te nőnek ő meg férfinak érzi, tartja magát.
"Ráadásul egy írásképből bazi gyorsan leszűrheted az illető intelligenciáját."
Totál igaz. Viszont nekem úgy tűnik az eddig ezen az oldalon olvasottak alapján, hogy az emberek elsöprő hányada erre képtelen.
Tegyük hozzá, hogy itt van néhány írástudatlan, akik nonstop telehányják az oldalt a marhaságaikkal, azért érzed, hogy ez a döntő többség, holott inkább csak a feltűnő kisebbség.
Én azt hittem, én vagyok itt a legmocskosabb grammarnazi, aki sose mulaszt el beugatni az analfabétáknak, de meglepve szoktam tapasztalni, hogy egy-egy kérdésnél rég elkéstem, sokaknak fontos még a nyelv igényes használata errefelé is.
Ja sztornó, nem is úgy értetted. :D
Akár oda is figyelhetnék arra, amit olvasok.
@25: Lehet, hogy gyorsan leszűrhető, de a nők nagy része abszolúte nem foglalkozik vele.
Kérdező, ha egyetemista vagy, akkor gond egy szál se. Bár nem írod, hogy melyik egyetem, de jó eséllyel van több kara is, sok fiatallal és a fiatalokra szabott különböző rendezvényekkel. Ha ott nem találsz normális srácot, akkor sehol se fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!