Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi ebből az igazság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ebből az igazság? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Kezd abból elegem lenni, hogy itt "mindenki" (pontosabban fiúk/férfiak egy része), azon sír, hogy milyen ronda/milyen ronda az arcra. Ma alig voltam fent gyakorin, de három kérdés is szembe jött velem.

Az egyik azért akar öngyilkos lenni mert csúnyának találja magát, a másik a rusnya arcának tudja be a pártalálás sikertelenségét és inkább Tibetbe költözne a buthákohoz, a harmadik meg csak simán depressziós, mert ronda az arca és a műtéten gondolkozik. Mindezt úgy, hogy nem keresem az ilyen kérdéseket! :(

Én ha kimegyek az utcára nagyon ritkán látok tényleg csúnya embert. Ápolatlant sokkal inkább. :S Így el nem tudom képzelni kik sírnak ennyit. Vagy van Mo.-n valami rondák települése, amiről nem tudok és onnan írogatják a kérdéseket?

2018. júl. 9. 02:02
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
40%

"Igen, utalva arra, hogy egy nő, mégha elhízott, mégha koros is, mégha gyereke van, túl magas, stb, akkor is _válogathat_, sőt, teheti ezt önmaga szintje felett.

-> Te KOMOLYAN elhiszed ezt a baromságot? Komolyan?"

Nem elhiszem. Tudom. Nem azt mondtam, hogy jár. Azt mondtam, hogy válogathat. Egy kövér lánynál is beajánlkozik akár több, jóképűnek mondható pasi. De ilyen olyan okokból nem kell. Mert messze van, mert főnök, mert nem veszi komolyan, mert stb.

Egy nőnek _mindig_ van választási lehetősége. Nem marad felkérések nélkül, legfeljebb különböző okokból nem felelnek meg neki.

"Vagy megint csak úgy érted, hogy úgy elhízott mint Danika Brysha, úgy korosodik mint Jane Fonda, és úgy magas, mint Elizabeth Debicki."

Ja, persze. Tuti. Biztos. Így van. Máshogy nem is lehet. Mint ahogy minden sikertelenség oka, hogy kövér, pattanásos, szemüveges, zsíros hajú szüzek hajtanak instamodellekre. Igen. Ez a sablon reflex, előre bekészítve minden ilyenre. El sem tudtok képzelni mást. Az a nő sem értette, és máig sem érti.

Nem tudsz te semmit rólam, sem azokról, akikről írok.

Tudod mit? Keríts barátnőt az alteregómban. Addig úgysem látod, úgysem fogod fel, csak hajtogatod.

2018. júl. 11. 17:32
 52/59 anonim ***** válasza:
73%
Amelyik nő szerint könnyű barátnőt találni az kerítsen már nekem valakit pls
2018. júl. 11. 18:28
 53/59 anonim ***** válasza:
62%
Tipikus gyakori amúgy, a nők pontozzák le a válaszokat ezerrel, de érvek sehol.
2018. júl. 11. 19:08
 54/59 anonim ***** válasza:
37%

Ennyi erővel a pasi is mindig keríthet defektes barátnőt, akkor hol itt a gond?

2018. júl. 11. 19:27
 55/59 anonim ***** válasza:
56%
54 a defektes nőknek is fullos pasi kell
2018. júl. 11. 20:29
 56/59 anonim ***** válasza:
42%
Érdemes megnézni, hogy hány nő érvelt és hány férfi. Az egyik oldalon elég siralmas a helyzet... :/
2018. júl. 11. 20:51
 57/59 anonim ***** válasza:
22%

#54-es, most ez mégis _hogyan_ válasz arra, amit írtam? Én ezt most mondtam?

Most lehetőséged volt arra, hogy bizonyítsd, hülyeségeket beszélek, és csak beképzelem, amiket írok.

Látod, pontosan eddig tartott a hited a saját szavaid felé.

Én mindig lenyűgözöm a lányokat, imádják a humoromat, a beszédkészségemet, hosszan fenntartom az érdeklődést - egészen addig, míg nem történik meg a képcsere. Kivéve olyankor, ha képpel nyitok. Olyankor a beszélgetésig sem jutok el. Pedig nincs baltával kifaragott arcom. Egyszerűen a tökéletesnél kevesebb nem elég - hiszen puncival van lehetőség válogatni addig. Akkor miért ne tennék?

2018. júl. 11. 21:16
 58/59 anonim ***** válasza:
37%

Az a bajod, hogy átlagos pasi csak olyan csajt talál, akivel van valami gond.

Majd beismered, hogy az átlagos, átlag alatti nőknél is olyan pasik próbálkoznak, akikkel van valami gond.

Akkor mi a problémád? Egálban van a két nem.

Múltkor volt egy kérdéspár, az egyikben a nőket, a másikban a férfiakat kérdezték arról, hogy milyen tulajdonságú ellenkező neművel nem jönnének össze SOHA. (Nem tudom, láttad-e)

A nők válaszai: igénytelen, lusta, életképtelen, függő, ilyesmik.

A férfiak válaszai: műköröm, kis mell, 0 segg, stb.

Akkor kik válogatnak külsőségek alapján? :D

Ember, miután engem évekig cikiztek és néha vertek anno suliban, és a mai napig kapok ocsmány beszólásokat, mert kicsi a mellem és mert előreállnak az első fogaim, nekem te ne akard megmagyarázni, hogy válogathatok, és milyen szipiszupi nekem, és micsoda fenomenális ajánlatokat kapok. Ja, volt pár igénytelen tajparaszt, aki rám írt minden előzmény nélkül, hogy meghúzna. És? Ezt kéne értékelhető kezdeményezésnek vennem?

Ébredj már fel az elcseszett álomvilágodból.

Egyébként is, GONDOLKOZZ már.

Belátható, hogy pontosan ugyanannyi nő él heteroszexuális monogám párkapcsolatban (továbbiakban: "kapcsolat"), mint férfi. Tekintve, hogy nincs érdembeli eltérés a két nem között számokban, ez nagyjából ugyanakkora arányt jelent, a férfiaknak és a nőknek is x%-a van kapcsolatban (igazából nem is lényeg, hogy x mekkora, az belátható, hogy nem extrém kicsi és nem is extrém nagy, én magam olyan 40-re tippelnék, de ez magánvélemény).

Namármost, azt is beláthatjuk, hogy kinézetet tekintve, ha pl az "átlag alatti" külsőt vesszük -1-nek, az átlagost 0-nak, az átlagon felülit meg 1-nek, akkor a legtöbb ember a 0-hoz áll közel - máskülönben a társadalom nagyrészt topmodellekből és rondaságokból állna, de saját tapasztalatom alapján az átlag tényleg az átlag, és "0"-s kinézetű emberekből van a legtöbb.

Gondolj már bele. Irreális, hogy az a bizonyos x% CSAK a társadalom kisebbségéből kerüljön ki (ami ráadásul elméleted szerint a kisebbség fele lenne, hiszen "csak az átlagon felülieknek lehet barátnőjük")

Eleve kevesebb átlagon felüli külsejű ember van, mint ahányan kapcsolatban vannak.

Akkor a többiekkel mi van szerinted?

Vagy szerinted több az extrém szép ember, mint akik kapcsolatban vannak? Fura lenne, tekintve hogy a párkapcsolatok mindenhol ott vannak, a külsőségeknél meg pl helyből ott a túlsúly kérdése, ami sok ember számára csúnyának számít, és ez tökéletesen mérhető statisztikailag, és rendre nagyon rosszul áll az országunk az ilyen jellegű rangsorokban, vagy ott van a rengeteg(!) alkoholproblémával küzdő honfitársunk, az ilyen szenvedélybetegségek pedig sokszor nem épp előnyösen hatnak a szépségre. Ez még csak két dolog, de máris nagyon jelentősen lecsökkentették a kifejezetten attraktívnak számító emberek arányát, és akkor még van egy csomó tényező, amitől átlag alattinak számíthat valaki.

Szóval no, nem az "1-es típusból" van a legtöbb, egyik nemnél se.

Valahonnan mégis vannak párkapcsolatok, ami eléggé azt mutatja, hogy DE, lehet átlag embernek is kapcsolata.

2018. júl. 12. 09:01
 59/59 anonim ***** válasza:
10%

"Majd beismered, hogy az átlagos, átlag alatti nőknél is olyan pasik próbálkoznak, akikkel van valami gond."

Hol is írtam ezt? Én azt mondtam, a nőnek az jelent problémát a párkeresésben, hogy hogyan válassza ki a jelöltek közül azt, akinek a szándéka mögött komolyság is van (mert hihetetlen, de vannak ám ilyenek), az olyanok közül, akiknek ez testi kapcsolat csupán.

"A nők válaszai: igénytelen, lusta, életképtelen, függő, ilyesmik.

A férfiak válaszai: műköröm, kis mell, 0 segg, stb.

Akkor kik válogatnak külsőségek alapján? :D"

Ismered azt a kifejezést, hogy kognitív torzítás? Az én tapasztalatom az, hogy minden ilyen kérdéshez a legvegyesebb válaszok érkeznek.

Sőt, volt régebben egy kérdés, ahol a Kérdező férfi fotómodelleket linkelt be, akiknek eltérő tulajdonságaik voltak (szőke, sima arcú, barna és borostás, kreolabb bőrű, göndör hajú, stb, valamint öltözködésükben is más-más képet adva, kockás favágóing, öltöny, és más különböző variációk), kérdezvén, melyik tetszik. A válaszok egybehangzóan azt mutatták, hogy egyik sem. Modellekről beszélünk. Ruhamodellekről.

De ha egy nőnek nem _pont_ olyan a férfi, mint ahogyan a fejében rajzolva van, ha nincs meg az a "kémia", mint eufemisztikusan mondják, már nem kelt érdeklődést. És megteheti, hogy válogasson, mert van miből, van jelentkező. A másik nemnél sokkal szélesebb skálán mozog ez, rugalmasabb a hozzáállás a párkeresésben. Lehet, hogy valakinek megvan a zsánere, a vörös hajjal és barna szemmel, szeplőkkel, de tud vonzódni ugyanúgy egy szőkésbarna, kékszemű lányhoz is.

"Ember, miután engem évekig cikiztek és néha vertek anno suliban, és a mai napig kapok ocsmány beszólásokat, mert kicsi a mellem és mert előreállnak az első fogaim, nekem te ne akard megmagyarázni, hogy válogathatok, és milyen szipiszupi nekem, és micsoda fenomenális ajánlatokat kapok. Ja, volt pár igénytelen tajparaszt, aki rám írt minden előzmény nélkül, hogy meghúzna. És? Ezt kéne értékelhető kezdeményezésnek vennem?"

Három kérdés: 1) Hány éves vagy? 2) 18 éves korodtól fogva hány évet éltél párkapcsolat nélkül? 3) Ebből hány évet úgy, hogy azért, mert _nem volt_ lehetőséged párkapcsolatra, tehát nem azért, mert eleve nem is akartál senkit, bár jelölt lett volna, de nem felelt meg az igényeidnek?

"Ébredj már fel az elcseszett álomvilágodból."

Mondom, nagyon egyszerű út áll előtted. Próbálj meg randevút leszervezni az én alteregómmal. Azonnal kiderítheted, hogy mennyi súly van a szavaimban. Teszel egy kísérletet? Volt, aki megtette. Át is értékelte korábbi véleményét erről.

"Belátható, hogy pontosan ugyanannyi nő él heteroszexuális monogám párkapcsolatban (továbbiakban: "kapcsolat"), mint férfi."

Összetett gondolkodás. Mondd valamit? Ha azt vesszük alapul, hogy nem a sokéves kapcsolatok a jellemzőek a huszonéves korosztályban, és vannak férfiak, akiknek 4-5 barátnőjük van pár év alatt, míg másoknak ugyanennyi idő alatt nulla - akkor kiderülhet előtted, hogy nem ugyanannyi nő van hosszabb-rövidebb ideig egyedüllétben, mint férfi, a két nem ilyen arányai eltérőek. Nehéz matek?

"Fura lenne, tekintve hogy a párkapcsolatok mindenhol ott vannak, a külsőségeknél meg pl helyből ott a túlsúly kérdése, ami sok ember számára csúnyának számít, és ez tökéletesen mérhető statisztikailag, és rendre nagyon rosszul áll az országunk az ilyen jellegű rangsorokban, vagy ott van a rengeteg(!) alkoholproblémával küzdő honfitársunk, az ilyen szenvedélybetegségek pedig sokszor nem épp előnyösen hatnak a szépségre."

Nem a fiatal korosztályban. Tekerj végig véletlenszerűen 100 profilon Tinderen, ahogyan adja. Írd fel egy papírra, hány képet látsz, ahol túlsúlyos az illető. Ennyi idősen pedig, mégha minden hétvége is a lealjasodásról szól, nem lesznek ráncos, kihullott fogú személyek sem.

Teszem hozzá: sem elhízott, sem alkoholista nem vagyok. Sőt, az alkoholfogyasztás marginális az életemben. Alacsony sem vagyok. Sem szegény hátterű. Semmi nem sújt, ami eleve hendikeppel indítana az ilyen területen.

Tehát, ne engem győzködj, továbbra is nyitva áll előtted a lehetőség, hogy párt szerezz az én szerepembe helyezve önmagadat. Ha ez könnyen, akár hetek, vagy egy-két hónap alatt megy, leborulok az igazságod előtt. Meglepne, tekintetbe véve, hogy a beszédkészségemmel, a humorommal, az intelligenciámmal semmi baj nincs (ugye, jellemzően ezeket teszik meg a lányok, mint a külsőt "kipótló", fontosabb tulajdonságok), mégis addig tart a - nem csekély lelkesedéssel átszőtt - érdeklődés, amíg külsőt nem kötnek a szavaimhoz. Pedig még csak baltával faragott arcom sincs.

Tehát nem arról van szó, hogy az érdeklődés megszületik, de fenntartani nem tudom érdekesség, vagy kommunikáció hiányában, amit egy abban rátermettebbnek kellene kipótolnia számomra.

2018. júl. 12. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!