Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ebből az igazság? (Többi lent! )
Kezd abból elegem lenni, hogy itt "mindenki" (pontosabban fiúk/férfiak egy része), azon sír, hogy milyen ronda/milyen ronda az arcra. Ma alig voltam fent gyakorin, de három kérdés is szembe jött velem.
Az egyik azért akar öngyilkos lenni mert csúnyának találja magát, a másik a rusnya arcának tudja be a pártalálás sikertelenségét és inkább Tibetbe költözne a buthákohoz, a harmadik meg csak simán depressziós, mert ronda az arca és a műtéten gondolkozik. Mindezt úgy, hogy nem keresem az ilyen kérdéseket! :(
Én ha kimegyek az utcára nagyon ritkán látok tényleg csúnya embert. Ápolatlant sokkal inkább. :S Így el nem tudom képzelni kik sírnak ennyit. Vagy van Mo.-n valami rondák települése, amiről nem tudok és onnan írogatják a kérdéseket?
Holy f--- most látom az elírásom: "nem csúnyák, de nekem NEM tetszenek" akart lenni az a mondat.
(#20)
Egy nő, aki bármikor találhat párt, a legrosszabb esetben is (én beszéltem olyan kövér lánnyal, akinek négy nálánál jobb megjelenésű pasi is igent mondott volna, de különböző okokból egyik sem kellett neki - míg egy hasonló helyzetű fiú nem is remélhetné, hogy valakinek, pláne több, és szép lánynak kellene ő, de egyáltalán valakinek), egy nő tehát, ha akármilyen is, fog találni pasit, legfeljebb nem a tökéleteset, mert elvárása arra van. De egyedül, ha nem emiatt akar ő maga, nem fog maradni az életében. Egy nő így sosem fogja többnek betudni ezt tehetetlenségnél, és a személy önmaga hibájánál, "rinyánál".
Amikor nekem egy nőismerősöm azt mondta, na majd én most becsajoztatlak, majd fél évig nem sikerült neki (írt a nevemben, párhuzamosan voltunk fenn különböző társkeresőkön, beajánlott másoknak), amellett, hogy minimum átlagos, de inkább jóképű vagyok, és széles érdeklődésű, jó beszédkészségű, intelligens, akkor ő úgy foglalta össze a sikertelenségét velem kapcsolatban: "Egyszerűen ne-m-ér-te-m!"
Ha a nők egy rövid ideig is élnének férfi szerepben, belelátnának ebbe az egészbe, rájönnének, hogy nem olyan ez, mint ami a fejükben él a párkeresésről, saját könnyebbségük miatt.
Nőként teljesen más kép alakul ki a fejükben a párkeresésről. Odáig jutott az a nőismerősöm, hogy kvázi düh és sértődöttség alakult ki benne, miért nem veszik észre, hogy akit ő mindenhol ajánl, az jó pasi. Ilyen esetben a srác megkapja a "nőgyűlölő" jelzőt. Megint az a helyzet, hogy nem láttok bele, nem értitek.
Egy nőnek az a nehézség, hogy több jelölt közül ki tudja választani a jót, illetve őneki jusson a (nem létező) tökéketes, ne másnak.
Egy srácnak az, hogy egyáltalán bárki részéről felkeltse magafelé a vonzalmat.
Ez nem ugyanaz.
Ő foglalta össze a legjobban, végre megtapasztalva a másik nemiség szerepének átélését. "Ma is, hogy felkeltem, megnéztem a leveleimet, gondoltam, biztosan jött már válasz arra az egyre, amire tegnap este még nem. Jött is, elolvastam... És eszembejutott, milyen lehet az az érzés, ha valaki nem is számít válaszlevélre, és meglepi, ha érkezik egy. Nekem ez tök természetes, ha írok üzenetet, válaszolnak."
Nektek is kellene egy ilyen párhetes belemerülés a másik nem életébe. Rájönnétek, hogy nem olyan ez, mint amit saját testetekben tapasztaltok.
Atya ég, ennyi marhaságot hogy lehet összehordani? :D
Gondolom neked is csak a tökéletes alakú/arcú instamodell számít nőnek, rájuk igaz ugyanis, amit írtál.
Mivel a magyar nők legalább 90%-nak a hibátlan testű, kigyúrt adoniszok kellenek, ezért jogos az elégedetlenkedés egyesek részéről. :D A maradék 10% pedig foglalt. Én elfogadtam a sorsom és a hobbimnak, munkámnak élek és szó szerint keresztül nézek minden nőn, mert belefáradtam ebbe az egészbe. :D Volt olyan, hogy rám mosolygott valamelyik, mire én félre néztem vagy hátat fordítottam neki, magamban jót röhögve. :D
43F
Akkor nem tudom, honnan veszed ezt a tündérmesét, amit összeirkáltál. :D
Amúgy aki nyafizik, hogy milyen lehetetlen a nőknek megfelelni, az tudna erre válaszolni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Elolvastam. Köze sincs a valósághoz :DDDD Vagy csak valami irgalmatlan kretén embereket ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!