Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ebből az igazság? (Többi lent! )
Kezd abból elegem lenni, hogy itt "mindenki" (pontosabban fiúk/férfiak egy része), azon sír, hogy milyen ronda/milyen ronda az arcra. Ma alig voltam fent gyakorin, de három kérdés is szembe jött velem.
Az egyik azért akar öngyilkos lenni mert csúnyának találja magát, a másik a rusnya arcának tudja be a pártalálás sikertelenségét és inkább Tibetbe költözne a buthákohoz, a harmadik meg csak simán depressziós, mert ronda az arca és a műtéten gondolkozik. Mindezt úgy, hogy nem keresem az ilyen kérdéseket! :(
Én ha kimegyek az utcára nagyon ritkán látok tényleg csúnya embert. Ápolatlant sokkal inkább. :S Így el nem tudom képzelni kik sírnak ennyit. Vagy van Mo.-n valami rondák települése, amiről nem tudok és onnan írogatják a kérdéseket?
Én nem vagyok ronda mégis elég nehezen találtam párt(de találtam).
Amikor szingli voltam rengeteg lelki sérült,bolond nőszemélybe futottam bele.Nagy szerencsém volt a barátnőmmel.Igazából nem a barátnő találás a kihívás,hanem az,hogy az a lány normális legyen és ne legyen tele komplexusokkal,ne várja el,hogy eltartsák és ne legyen olyan buta,mint a föld és ehhez nem feltétlenül kell instagrammos fitnesz csajokra rámozdulni.Ha teljesen átlagos lányoknál próbálkozol akkor is ezt tapasztalod.
28/F
Eltelt egy nap. Még mindig nem kaptam választ, hogy melyik általános... Azt hiszem, elég sokatmondó a mellébeszélők részéről.
(1, Átlagos/jó kinézet -> Pozitív visszajelzések a környezettől -> Komplexusok
2, Rossz kinézet -> Negatív visszajelzések a környezettől -> Komplexusok)
Azt is érdemes megnézni, hogy amikor sikertelen pasik leírták a tapasztalataikat, akkor egyből megkapták, hogy náluk ez meg az a gond. Meg, hogy mese... Amikor olyanok írtak a sikertelen pasikról, akinek közük nincs hozzájuk, akkor azok fel lettek pontozva. Szívsebészeket nem akartok leoktatni a műtétekről? Biztos ahhoz is így értetek...
Külön viccesnek találtam azt a válaszolót, akinek a párján kívül senki sem néz ki jól. De rondán sem. Tehát, az ismerősi köréből 1, azaz EGY férfit tart jól kinézőnek, de a férfiaknak nem nehéz párt találni átlagos külsővel. Aham, ez így aztán meggyőző példa volt.
A #22-es meg egyből be lett támadva a szokásos módon... Leírt egy tök általános jelenséget, de neki TUTI a top csajok kellenek. Hahó! Az itteni leoktatók közül élőben hányan beszélgettek mondjuk fél órát a kérdésben szereplő férfiakkal? Ja, bocs, ez csak költői kérdés, most sem fogok rá választ kapni...
Nekem is van több olyan nő ismerősöm, akik 100 kiló felettiek, de tényleg csak nagyon top pasival állnak le. Ezek a top srácok meg buliban elviszik őket pár menetre és utána sírnak ezek a lányok, hogy nincs egy normális pasi sem. Közben, a korrekt, de átlagos kinézetű srácokat sorban kosarazzák ki.
Én is azt hittem, hogy a tök átlagos kinézetű srácoknak simán lehet barátnőjük, ha egy kicsit tesznek a dologért. Erről szólt a gimi. Aztán, amikor egyetemre kerültem, ledöbbentem, hogy mennyi szűz csoporttársam lett. Sőt, gimiben nem szűznek hitt srácokról is kiderült, hogy ők bizony szüzek. És nem olyan srácokról van szó, amilyenekről itt egy csomó fröcsögő gyűlölködő beszél. Nem szerencsétlen lúzerekről van szó. Van köztük olyan, aki a társaság középpontja szokott lenni, tök jó a humora, a beszélőkéje, de egyszerűen nem néz ki jól. Nem, mielőtt jön a mindenre rávágott szöveg, nem igénytelen. Még a szemöldökét is szedi, amit nem túl sok srácnál láttam.
De vannak olyan srácok is, akik tök átlagosak. Nem néznek ki rosszul, adnak magukra, de egyszerűen nincs bennük semmi plusz. Nem rosszfiúsak, nem gazdagok, nem kigyúrtak. Szürke kisegerek. És majdnem az összes ilyen szürke kisegér ismerősöm szűz.
Kérlek, áruljátok el: Ők miért nem találnak barátnőt? A szokásos mellébeszélések kilőve: Nem igénytelenek, nincsenek elszállt igényeik, próbálkoznak lányoknál.
És ott van a #32-es válasza: Alig találni normális lányt, ezek a lányok viszont sokszor túlsúlyosan, teli komplexusokkal is találnak pasikat. Belső terén sokszor alig hoznak valamit. Komplexusok mellett a humoruk nem olyan jó, mint a szürke kisegér srácoknak, kinézetre sokszor igénytelenebbek és mégis találnak pasit...
Utolsó, miért lenne egy lánynak "kötelessége" beszélgetni meg esélyt adni egy srácnak? Számtalan oka lehet, hogy egy csaj nem érdeklődik egy srác iránt (van barátja, nem akar kapcsolatot és igen az is ok lehet, hogy nem szimpatikus a másik fél) és ebből csak 1 ok hogy esetleg a srác külselye nem megnyerő. Mégis azt látom, h ha már egy ilyen típusú srácra nem reagálok olyan pozitívan ahogy ő elvárná (mondjuk pl a buszon) akkor "felszines" vagyok ő meg újabb strigulát húz a "minden nő csak a helyesekre bukik" listájára (Pedig lehet csak szar napom volt és senkivel nem akartam beszélni)
Ami a felvetésed illeti a pozitív/negatív dologról és csak negatív ágat fejteném ki. Ha az élet elém folyamatos negatív visszhangot hoz akkor felnőttként 1. Elgondolkodok rajta van e alapja. 2. Ha van alapja elgondolkodok azon tudok e valamit ez ellen tenni. (Pl ha kövér vagyok fogyok) 3. Ha van alapja de nem tudok ellene tenni (pl. Csúnyaság) akkor azon gondolkodok milyen egyéb területeken tudok fejlődni/kompenzálni az adott hiányosságot. (Pl h sok mindenhez értek) 4.igyekszem ezekre koncentrálni és az emberek figyelmét is az előnyeimre irányítani nem arra amiben esetleg gyenge vagyok.(én pl amellett h nem vagyok klasszikus szépség még nagy divatérzékkel sem bírok) 5. Nem másoktól és az ő megítélésétől próbálok függeni mert akkor becsavarodok és úgyis mindig lesz valaki akinek nem tetszem.
Ezt úgy írom h én is "csúnyának tartott" béta lány vagyok/voltam. Remgeteg fiú barátzónába tett az évek alatt de ha ezen sírtam volna és a férfiakat utáltam volna valószínüleg sosem találtam volna meg azokat akikkel kapcsolatom van/volt. (Még ha nem is hosszú a lista)
" Ha van alapja de nem tudok ellene tenni (pl. Csúnyaság) akkor azon gondolkodok milyen egyéb területeken tudok fejlődni/kompenzálni az adott hiányosságot. (Pl h sok mindenhez értek)"
Na jó ez kész :D
Tehát ha én baromi jó asztalos, autószerelő és informatikus vagyok akkor nyilván lesz egy szerető, kedves, és külsőben hozzám illő (nem elhízott, igénytelen, büdös nő, hanem egy ugyanolyan szürke kisegér nem szép arccal) barátnőm?
Ne röhögtess már, nőként baromira nincs ilyen nehéz dolgod.
Szexet amelyik nő nem bír összehozni, az egyszerűen életképtelen.
Aki már kapcsolatot akar, annak jóval nehezebb dolga van, de még mindig, semmilyen pluszt nem kell hoznia, mert egy csomó srác meg fogja környékezni, attól még mert X év választottál egy férfit aki neked megfelel (persze mellette kaptad a bókokat, esetleg szexpartnered is volt, ha olyan típus vagy) még nem volt nehéz számodra a társkeresés.
Ezzel szemben itt gyakorin nem tud senki semmit tenni, ez globális probléma, de ettől függetlenül nem kéne tagadni ennek a jelenségnek a létezését.
33asnak amúgy minden szava aranyat ér.
Lassan már nem szól másról ez a kategória, mint a szűz lúzerek folyamatos hisztijéről.
Nem tudom megérteni, hogy miért nem tudjátok magatokban tartani a nyomorotokat.
Ti választottátok a magányt, akkor miért nem tudjátok csöndben viselni?!
#34:A 32. Vagyok.Nekem úgy jött össze elég nehezen egy barátnő,hogy 6 évig heti 4-5 alkalommal toltam 2-3 órás edzéseket.Nem voltam ronda,de beképzelt se.Egyszerűen szimplán csak lepattintottak.Ha kapcsolatot akarsz meg vagy lőve,ha nincs egy széles baráti köröd,ami tele van szingli lányokkal.Én társkeresőn ismertem meg a barátnőm,de azok a társkereső oldalak is tele van olyan nőkkel,akiknek valami baj van a fejükben(tisztelet a kivételnek).Gyakori eset,hogy felteszi magát társkeresőre és beközli,hogy nem tudja xy-t kiverni a fejéből.Ilyenkor jön az,hogy vagy a lelki szemetese leszel,vagy hagyod a rákba.
23 éves koromig senkim nem volt.Előtte akivel összejött volna arra 1,5 évet vártam,de ő hu de szerelmes volt belém aztán lelépett egy másik palival.Utána 1 év volt mire kihevertem.Aztán megláttam,hogy milyenek a nők,nagyjából 1 év próbálkozás után hagytam a f@$zba,mert meguntam.2 évig csak az edzésnek éltem.Aztán teljesen véletlenül hozott össze a sors a barátnőmmel.A vicc az egészben,hogy a Badoo-n rengeteg lány nyomott rám szívet.
Minden éremnek két oldala van,ha érdekel tényleg,hogy milyen egy férfi szemszögéből a világ,akkor csinálj egy kamu profilt társkeresőn.Nekem az egyik lány barátom először azt mondta,hogy biztos fullos nőkre mentem.Megmutattam neki párat a korábbi jelöltekből és rácsodálkozott,hogy mindegyik szürke kisegér volt.
Szóval szerinted a valóság egy kis zárt világ? Mesélj még :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!