Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ebből az igazság? (Többi lent! )
Kezd abból elegem lenni, hogy itt "mindenki" (pontosabban fiúk/férfiak egy része), azon sír, hogy milyen ronda/milyen ronda az arcra. Ma alig voltam fent gyakorin, de három kérdés is szembe jött velem.
Az egyik azért akar öngyilkos lenni mert csúnyának találja magát, a másik a rusnya arcának tudja be a pártalálás sikertelenségét és inkább Tibetbe költözne a buthákohoz, a harmadik meg csak simán depressziós, mert ronda az arca és a műtéten gondolkozik. Mindezt úgy, hogy nem keresem az ilyen kérdéseket! :(
Én ha kimegyek az utcára nagyon ritkán látok tényleg csúnya embert. Ápolatlant sokkal inkább. :S Így el nem tudom képzelni kik sírnak ennyit. Vagy van Mo.-n valami rondák települése, amiről nem tudok és onnan írogatják a kérdéseket?
Én ronda vagyok, de miért legyek öngyilkos?
Kiből élne meg az a sok prosti?
Meg amúgy is a nőkön kívül is sok jó dolog van a világban amit rondaként is élvezhet az ember.
Csak az a baj, hogy ebben a karrierista világban a HR kisasszonyok lenezik a ronda embereket, hiszen mindenhonnan megy az önmegvalósítás (=jó kinézet=több millió forint) duma.
Engem egész gyerekkoromban csúfoltak és bántottak (fizikailag és lelkileg is) a külsőm/szemüvegem, és a tanár szüleim miatt. Gimibe persze szép kis önbizalomhiánnyal kerültem be.
Viszont önsajnálat meg nyafogás helyett elkezdtem művészetekkel foglalkozni és keményen tanulni egyetemre, szóval most jó munkám és érdekes személyiségem van ráadásul ezek a dolgok sikerélményt és önbizalmat adtak. Valószínűleg sosem mélyedtem volna el ezekben ha "szép és népszerű" vagyok, szóval utólag úgy fogom fel, hogy abból a rossz időszakból ezt tudtam kihozni.
Azóta sem gondolom úgy, hogy klasszikus szépség vagyok, de elfogadtam a külsőmet ahogy van, alakítottam rajta amennyit lehet (étrend, nekem tetsző ruhák/haj) és van párkapcsolatom is. Nem azt mondom, hogy nem voltak kudarcaim (pl. rossz érzés mikor buliban minden második srác a dögös barátnődre nyomul téged meg észre sem vesznek) de úgy vagyok vele, hogy az a kapcsolat ami csak a külsőm miatt nem jött létre, azért nem is kár. Persze vannak felszínes fikázó alakok, de nem az ő selejtes tükrükön keresztül fogom elkönyvelni magam.
Én régen rengeteget beszélgettem az itteni "ronda" srácokkal és jónéhányuk képet is küldött magáról. Ezek alapján azt kell hogy mondjam, hogy az itt rinyáló kisfiúk nagyrésze teljesen átlagos kinézetű. Persze van köztük ronda, de az is csak azért, mert úgy néz ki mint egy disznó, meg van egy aki elitta az agyát és emiatt lett visszataszító. A lényeg az, hogy ezek az emberek is simán találhatnának párt, ha nem csak rinyálnának egész álló nap.
Itt csak az a szomorú, hogy hiába van itt is regeteg ember, aki segítene neki, ők lesz_rják ezt és inkább sajnáltatják magukat meg gyártják a kifogásokat. Asszem az itteni egyik válaszoló is írta, hogy amikor segítséget kért, mindenki elmondta neki, hogy nincs nagy baj vele, átlagosan néz ki. Mi volt erre a reakciója? Hogy mindenki hazudik neki, át akarják verni és a segítség ellenére sem jutott semmire, inkább keresett valami kibúvót.
Na ez engem is érdekelne, extrém ritka esetben látok olyan pasit a való világban, akire tényleg azt mondom, hogy ronda. A legtöbb "csúnya pasi" valójában csak ápolatlan, vagy iszonyatosan mellélőtt a stílusával.
Pl az a pár inceles vadmarha, akik gyilkolászni kezdtek, nekik is az volt a bajuk hogy rondák, hát fotók alapján egyikük se volt ronda....
Ez olyasmi testképzavar lehet, mint pl az anorexia, mikor az illető az egyetlen aki dagadtnak látja magát, hiába nem az.
Vagy csak egyszerűbb ezen sírni.
15#
Volt, hogy beszélgettem itt egy lánnyal, minden remekül ment, egészen addig amíg képet küldtem. A következőnél meg én léptem le képcsere után, mert nem tetszett a csaj. Aztán volt egy-két randim, de élőben nem olyan volt mint a neten. Egy jópáran megint lekoptattak, én is lekoptattam egy párat, azután meg rámírt egy lány, beszélgettünk, randiztunk és holnapután lesz a harmadik évfordulónk.
Ha énis elkezdtem volna rinyálni mint ti, akkor most én is egyedül lennék mint a kisujjam.
"cry for help" Hiszti és picsogás. Nem kell velük foglalkozni. Én sem látok olyan sok csúnya fiút/férfit, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy sokkal több ronda nőt látok, mint férfit, ápoltság ide vagy oda.
Továbbá nekem az a meglátásom, hogy azok a fiúk, akik jó fejek, kedvesek, van humorérzékük, megvan a magukhoz való eszük, nyitottak és barátságosak, illetve nem utolsó sorban kompromisszum-készek NINCSENEK egyedül. Külső jegyet nem említettem, az ízlés dolga, ilyen irányú általánosítható tapasztalatom nincs.
"Ritkán látsz csúnya embert? Tinderen 10-ből hány srácot húzol jobbra?"
Azért tegyünk különbséget. Attól még, hogy valaki szerintem "nem ronda", attól még nem feltétlenül tetszik nekem. Ill. ugyanez fordítva, attól, hogy nekem nem jön be, még nem lesz ronda.
Lényegében a páromon kívüli férfi ismerőseim 100%-áról azt gondolom, hogy nem csúnyák, de nekem tetszenek.
Miért kéne valakire ráizgulnom csak azért, mert nem látom rondának? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!