Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen kategóriájú nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kategóriájú nőknél kéne próbálkoznom?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, relatíve magas (186) vékony (70 kg, de már tömegelek és edzek) arcra nem valami helyes, de hátha valami ízlésficamos nőt találok :D

Kezdeményezéssel sosem volt bajom, mindig is magabiztos voltam, de sajnos előbb vagy utóbb mindig falba ütköztem.

Eléggé különböző külsejű lányoknál próbálkoztam eddig, de lehetséges, hogy túl jók voltak hozzám. Szerintetek milyen típusú lányoknál kéne próbálkoznom?

(egy darabig nincs jó munkahelyem, így nem szeretnék elköteleződni, persze lehet ez megvaltozik abban a pillanatban, ha a megfelelő lány szemeibe nézek :D)

Illetve ezek így leírva nagyon kizáró okok? Lányok, ti adnátok esélyt egy ilyen srácnak?

(nyugi, nem itt akarok ismerkedni :D)

Előre is köszönöm a válaszokat :D

2018. júl. 8. 07:40
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Miért kéne említeni a szüzességed?? Tiszta bolond vagy ,ha ezzel kérkedsz a lányoknak.
2018. júl. 10. 19:44
 42/44 A kérdező kommentje:
Azért szerintem a szüzességet illik előbb vagy utóbb megemlíteni, másrészt meg nincs kedvem se hazudni se titkolózni.
2018. júl. 10. 20:19
 43/44 anonim ***** válasza:
Ha sosem hazudsz, akkor a külsődtől függetlenül sem lehet sikered a nőknél.
2018. júl. 10. 20:50
 44/44 anonim ***** válasza:
Minden ismerkedés és párkapcsolat alapja a hazugság. Nevezhetjük füllentésnek ,vetítésnek ,vagy bölcs hallgatásnak is, ha úgy jobban tetszik.
2018. júl. 11. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!