Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kategóriájú nőknél kéne próbálkoznom?
Szűz vagyok, relatíve magas (186) vékony (70 kg, de már tömegelek és edzek) arcra nem valami helyes, de hátha valami ízlésficamos nőt találok :D
Kezdeményezéssel sosem volt bajom, mindig is magabiztos voltam, de sajnos előbb vagy utóbb mindig falba ütköztem.
Eléggé különböző külsejű lányoknál próbálkoztam eddig, de lehetséges, hogy túl jók voltak hozzám. Szerintetek milyen típusú lányoknál kéne próbálkoznom?
(egy darabig nincs jó munkahelyem, így nem szeretnék elköteleződni, persze lehet ez megvaltozik abban a pillanatban, ha a megfelelő lány szemeibe nézek :D)
Illetve ezek így leírva nagyon kizáró okok? Lányok, ti adnátok esélyt egy ilyen srácnak?
(nyugi, nem itt akarok ismerkedni :D)
Előre is köszönöm a válaszokat :D
" 24# Az arc az nyilván nem is számít egy fiatal nőnek. Teljesen mindegy ki csókolja meg, csak magabiztos legyen. Az élet sajnos nem igy működik :D"
Nézd meg bármelyik rockzenészt vagy művészt, akibe fülig szerelmesek a nők (vegyük csak az amatőröket, hogy ne legyen kifogás a hírnév/pénz), némelyik több fokkal rondább az ördögnél.
Egy ronda pasi neked hol férfias jelenség? :D
Férfias=magas, izmos, helyes
Na ma estére már randim is lett szervezve :D
Még annyit esetleg, hogy a szüzességet az első szex előtt, vagy után említsem?
A szűzességeden mit lovagolsz annyit? Meg a pénzen, küsőségeken ? Tiszta felszínes lehetsz!
Azt javaslom a dagi csajokkal ismerkedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!