Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kategóriájú nőknél kéne próbálkoznom?
Szűz vagyok, relatíve magas (186) vékony (70 kg, de már tömegelek és edzek) arcra nem valami helyes, de hátha valami ízlésficamos nőt találok :D
Kezdeményezéssel sosem volt bajom, mindig is magabiztos voltam, de sajnos előbb vagy utóbb mindig falba ütköztem.
Eléggé különböző külsejű lányoknál próbálkoztam eddig, de lehetséges, hogy túl jók voltak hozzám. Szerintetek milyen típusú lányoknál kéne próbálkoznom?
(egy darabig nincs jó munkahelyem, így nem szeretnék elköteleződni, persze lehet ez megvaltozik abban a pillanatban, ha a megfelelő lány szemeibe nézek :D)
Illetve ezek így leírva nagyon kizáró okok? Lányok, ti adnátok esélyt egy ilyen srácnak?
(nyugi, nem itt akarok ismerkedni :D)
Előre is köszönöm a válaszokat :D
68%os mondd már meg mi a franc bajod van :D
Ez okoz neked örömet, hogy ok nélkül beszogatsz nekem?
Igen, van önbizalmam. Nem minden nőknél sikertelen férfi "special snowflake" akinek nincsenek barátai és a házból nem mer kimozdulni.
15 vagyok.
Akkor felejtsd el azt, hogy mennyit keresel. Soha nem kérdeztem meg egyetlen ismerkedési szakaszban sem, mert semmi közöm hozzá. Javaslom, hogy amelyik nő erre rákérdez azt hanyagold is.
Még valami ami szemet szúrt... Azt írod arcra nem valami helyes, utána meg, hogy magabiztos vagy. Kicsit ellentmondást érzek. :D Azt is szeretjük, ha nem hívod fel a hátrányosabb helyzetedre a figyelmet. Ha magabiztosnak tartod magad, akkor legyél tényleg az. Hidd el, ha nem vagy épp a leghelyesebb és mégis kellesz egy nőnek, akkor ő is tisztában van vele, csak épp valami más megfogta benned. Nem kell külön felhívni rá a figyelmét. :D Arra gyúrj, hogy humorral, figyelmességgel lenyűgözd, aztán a pénz huszadrangú dolog lesz, az arcodat meg egyre helyesebbnek fogja látni.
Miért lenne alap a helyes arc? A magabiztosság számít igazán.
Nem kell, hogy nők kezdeményezzenek nála. A férfinak kell kezdeményezni.
22 magabiztos vagyok, de tisztában vagyok a hiányosságaimmal.
Tudom, hogy az arcom és a szüzességem sem tartozik az előnyeim közé. Ezeken nem tudok változtatni (na jó utóbbin igen, de azt majd barátnővel :D) ezért elfogadom őket.
27 az irreveláns ennél a kérdésnél.
Első kapcsolathoz nem annyira öreg, de semmiképpen sem túl fiatal.
Kedves #10-es válaszoló:
"Mindig szerettem az ilyen pasikban, hogy nem én, az egyedi, és megismelhetetlen kis lény varázsoltam el őket a stílusommal, humorommal, bájommal, és amióta megismertek, nem csak rám tudnak gondolni, hanem "6-10-ig kategóriában próbálkoznak, valakivel csak összejön egy dugás"."
Te mit tudsz nyújtani a személyiséged iránti vonzalomhoz? Mert nekem az a tapasztalatom, hogy bár minden lány elvárja a szórakoztató partnert, jó humort, beszélgetőkészséget, a sablonos kérdések és ötlettelenség pedig taszítja őket az ismerkedésben - ellenben egyszavasokkal válaszolnak minden feltett kérdésre, és egyedül a férfire nehezedik a beszélgetés életbentartása, ők sosem kérdeznek semmit, és nem reagálnak olyan tartalmas válaszokban, amik esélyt adnának a továbbgörgetésre valamilyen irányba, emellett pedig valami, kliséken túlmutató pár sort sem tudnak írni személyes bemutatkozásként magukról, hogy az elvárt. személyre szóló nyitóüzenetre egyáltalán esélyt adjanak a másik félnek.
Elvárások azok vannak, de saját oldalról a legkevesebb esetben társul ehhez valami a lány részéről. Az egyetlen érdem, amit bedobnak a párkeresésbe, hogy punci van a lábuk között. És az a szomorú, hogy nem is ösztönzi, serkenti őket ennél többre semmi, így természetesnek is tűnik mindkét fél számára ez az állapot.
Csak mondom: bár tudom, hogy minden lány ahhoz köti a feltételt, hogy ő maga felé legyen rajongás, ne "csak valaki" legyen a pasi számára, aki "összejött" neki, eképp a társkereső appok már eleve kizártak is, hiszen előbb "ismerje őt" valaki, és "akarja" - de van egy rossz hírem. A legritkább esetben előznek meg szerelmeket több éves ismerettségek, barátságok.
A párkapcsolatok célirányosan alakulnak ki, nem spontán, előzőleges ismeretségekből és közeli barátságokból. Nem kellemes baráti kapcsolatokból mélyülnek évek alatt szerelemmé, hanem eleve párkapcsolat szándékával kezdődik el általában minden ilyen érdeklődés.
Ebben a legabszurdabb, hogy még az önmaguk által is felismerten nem vonzó, esetleg túlsúlyos, vagy más módon hátrányos helyzetből induló lányok is inkább egyedül maradnak, akár láthatóan helyesebb és előnyösebb jelentkező(k!) ellenében is, mert nem "rajongást" éreznek maguk felé, csak azt, hogy "ők maradtak".
De arra nem gondolnak, hogy egy, az ő helyzetükben élő fiú nem csak egy nálánál vonzóbb, de általánosan semmilyen lánnyal való kapcsolatban nem reménykedhet, soha az életében - nemhogy szerelemben.
29 a 68%ostol ne várj semmiféle magyarázatot, képtelen ember módjára kommunikálni.
Egyébként sajnos ezt a jelenséget én is észrevettem, de hidd el, vannak még bőven kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!