Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kategóriájú nőknél kéne próbálkoznom?
Szűz vagyok, relatíve magas (186) vékony (70 kg, de már tömegelek és edzek) arcra nem valami helyes, de hátha valami ízlésficamos nőt találok :D
Kezdeményezéssel sosem volt bajom, mindig is magabiztos voltam, de sajnos előbb vagy utóbb mindig falba ütköztem.
Eléggé különböző külsejű lányoknál próbálkoztam eddig, de lehetséges, hogy túl jók voltak hozzám. Szerintetek milyen típusú lányoknál kéne próbálkoznom?
(egy darabig nincs jó munkahelyem, így nem szeretnék elköteleződni, persze lehet ez megvaltozik abban a pillanatban, ha a megfelelő lány szemeibe nézek :D)
Illetve ezek így leírva nagyon kizáró okok? Lányok, ti adnátok esélyt egy ilyen srácnak?
(nyugi, nem itt akarok ismerkedni :D)
Előre is köszönöm a válaszokat :D
1 termesztésen nem úgy kezdem az egészet.
Csak a jelenlegi munkahelyemen nem keresek annyit, hogy arra bármit is alapozni lehessen.
Én nem állnék szóba veled. Az ok?
- Kategóriák szerint nézed a csajokat - mégis mi alapján lesz valaki túl jó? Te csak a külsőre hajtasz, ami nagyon sekélyes, IQ-szegény embert sejtet.
- Nem akarsz elköteleződni "a pénz miatt" - ebből is látszik, hogy nem sok agyad van, csak kefélgetni szeretnél szabadon, bele a nagyvilágba, kifogásokat kamuzva, hogy miért nem vállalsz felelősséget a tetteidért. Egy éretlen kis p.öcs vagy női szemmel, aki csak dugni akar, lehetőleg ingyen. Az ilyen sose lesz vonzó egy nő szemében.
3 oké, nincsenek pontok szerint kategóriák, de azért ne mondjuk már azt, hogy jogosan háborodik fel a 180 kilós 160 centis férfi ha Palvin Barbi 2.0 visszautasítja...
És amúgy összeköltöznél, vállalnál gyereket egy férfival aki jelenleg 110 nettót keres? Nem hiszem.
Ez nyilván változni fog, nem is olyan sokára, de nyilván ha megfog egy lány, akkor elköteleződnék vele.
Szűzként biztos kefélgetni akarok a nagyvilágba :D
Egyébként szoba álltál velem, úgyhogy már mindegy :D
Utolsót lepontoztátok, pedig igaza van.
Miért is akarna szóba állni vele egy nő, ha az égvilágon semmit nem tud felmutatni, sem jó kinézetet, sem egzisztenciát, de még megbízhatóságot sem, mert elköteleződni sem akar. Csak dugni.
Hát kérdező, azok a nők akik csak szexet akarnak, mást nem, jó pasit akarnak, nem téged keresnek.
Az idegbeteg feministákat kerüld akik itt az oldalon tobzódnak, és egy szóba belekötve ismeretlenül komplett meséket költenek arról hogy mekkora egy mocskos szemét alak vagy .De hát írtad is ,hogy itt nem akarsz ismerkedni ,jól is teszed :D
Egyébként a leírásodban semmi rossz nincs ,magasság rendben, súly majd alakul ,sportolsz az nagyon okés mert megadja a formát,ami a leglényegesebb,magabiztos is vagy ,munkahely meg csak a kitartott aranyásókat érdekli,lényeg hogy legyen valami kis pénzed ,és mond azt amit itt is hogy jelenleg nézelődsz más állás után is.Azt ne mond a lányoknak ,hogy csak átmeneti állapotként gondolsz rájuk, mindnek úgy kell hozzáállni mintha életed szerelme lenne,de azért ne told túl a romantikát mert azt se szeretik :)
Szóval bármilyen átlagos vagy átlag feletti lány szóba jöhet 10/6-tól felfelé. Bulilibákat, állandóan társaság közepén pörgölődő nyughatatlanokat, beképzelteket ,femcsinácikat kerüld és ennyi.
5 a kinézet relatív.
Egzisztencia? Majd lesz, de amelyik nő amiatt akar velem lenni, az annyit is ér.
Megbízhatóságot már írtam, hogy egyelőre nem keresek komoly kapcsolatot, de az nyilván az adott lány hozzáállásától is függ.
Bírom, hogy szemét alak vagyok azért, mert fel mertem tenni egy kérdést :D
Az elköteleződés nem ott kezdődik, hogy összeköltözés, lagzi, gyerek. Odáig el is kell jutni. Kezdetnek például nem árt a monogámia. Ha nekem egy pasi ilyet mond, hogy "nem akarok elköteleződni", akkor mehet a levesbe, mert nekem is az jön le, hogy csak meg akar dugni,de annyira nem értékel, hogy komolyan is vegyen.
Hány éves vagy egyébként? Azzal egyetértek, hogy nem a "bombanőkkel" kell kezdeni, amúgy is sokan közülük nagyon sekélyesek.
Mindig szerettem az ilyen pasikban, hogy nem én, az egyedi, és megismelhetetlen kis lény varázsoltam el őket a stílusommal, humorommal, bájommal, és amióta megismertek, nem csak rám tudnak gondolni, hanem "6-10-ig kategóriában próbálkoznak, valakivel csak összejön egy dugás".
Tökre jó érzés ezt olvasni, tényleg értékesnek érezheti magát az a csaj, akinél bepróbálkoztok.
Idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!