Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen kategóriájú nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kategóriájú nőknél kéne próbálkoznom?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, relatíve magas (186) vékony (70 kg, de már tömegelek és edzek) arcra nem valami helyes, de hátha valami ízlésficamos nőt találok :D

Kezdeményezéssel sosem volt bajom, mindig is magabiztos voltam, de sajnos előbb vagy utóbb mindig falba ütköztem.

Eléggé különböző külsejű lányoknál próbálkoztam eddig, de lehetséges, hogy túl jók voltak hozzám. Szerintetek milyen típusú lányoknál kéne próbálkoznom?

(egy darabig nincs jó munkahelyem, így nem szeretnék elköteleződni, persze lehet ez megvaltozik abban a pillanatban, ha a megfelelő lány szemeibe nézek :D)

Illetve ezek így leírva nagyon kizáró okok? Lányok, ti adnátok esélyt egy ilyen srácnak?

(nyugi, nem itt akarok ismerkedni :D)

Előre is köszönöm a válaszokat :D

2018. júl. 8. 07:40
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
41%

Ha arcra nem vagy helyes, max az átlagon aluli csúnya kövér lányoknál lehet esélyed.

Ízlésficamos nő ritka.

2018. júl. 8. 10:21
 12/44 A kérdező kommentje:

10es ne forgasd ki a szavaimat.

Ketszer voltam szerelmes, ha akarod megmutatom az akkor írt verseket. De azért van valahol egy határ.

Nyilván elhízottott golddiger, bunkó, ronda, büdös, előttem 150 férfit felprobalo novel nem jönnek össze, de gondolom a világ legszebb nőjénél meg nekem nincs esélyem.

2018. júl. 8. 10:26
 13/44 A kérdező kommentje:

9 mondtam már, hogy ez a nőtől is függ basszus.

Ha megfog, akkor nyilván 110 nettóval is összejövünk, de még munkanélküliként is.

Egyszerűen ezen az oldalon az emberek nem tudnak olvasni, vagy nem tudom mi van.

Persze szemét alak vagyok mert nem milliomos álompasiként keresek barátnőt magamnak, persze a külső nem számít :D

2018. júl. 8. 10:29
 14/44 anonim ***** válasza:
37%
Hát én nem vagyok a világ legszebb nője, de ha az egyetlen férfi lennél a világon, akkor sem kellenél. És rohadtul mindegy, hogy nézel ki, lehetnél milliomos plakátfiú is, ha csak ilyen az IQ-d.
2018. júl. 8. 10:32
 15/44 anonim ***** válasza:
96%

De konkrétan mit akarsz egy nőtől?

Nem kezelgetni, nem elköteleződni, akkor mondd meg konkrétan hogy képzeled. A nők szeretik tudni, hogy hányadán állunk egy pasival, sőt azt is szeretjük, ha egy férfi határozott és tudja mit akar. Így csaknem állsz elé, hogy bocsi csak 110-et keresek, úgyhogy egyelőre ne várj komolyat. Értem én, hogy ha olyannal akadnál össze aki úgy érzed komoly, akkor nem lenne akadály, de ahhoz hogy a lány is komolyan vegyen, nem állíthatsz ilyen kikötéseket. Túl görcsölöd.

2018. júl. 8. 10:34
 16/44 A kérdező kommentje:

14 de latod, megint csak támadsz, személyeskedsz, de nem tudod megindokolni, hogy mi velem a problema :D

Miért lenne kevés az IQm? Semmi észérvet nem olvastam még, lehet, hogy valóban egy utolsó senkiházi buta ösztönlény férfi vagyok, de ezt mivel indokolnád meg? :D

Arról nem is beszélve, hogy a kérdésre még nem jött válasz, mivel vagy engem szapultak, vagy nőgyűlölő kommentek jöttek :D

2018. júl. 8. 10:35
 17/44 A kérdező kommentje:

15 végre valaki normális :D

Na tehát úgy érzem, még 110 nettó kicsit kevés ehhez az egészhez. De ha tényleg megismerkednék egy szimpatikus lánnyal, akkor nem lépnék le, hanem megvárnám, hogyan alakulnak az érzelmek, és ha őt sem zavarja a pénz, akkor összejöhetnénk, szexelhetnénk is, stb.

2018. júl. 8. 10:38
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Öreg, nem bírsz fogalmazni, ez a baja mindenkinek, olvasd már vissza az elejétől a végéig még egyszer. Ha ezt így folytatod, maradhatsz is szűz.

Segítek, nem a jó oldaláról közelíted meg a dolgokat, és erre minden nő negatívan fog reagálni.

A helyedben azt mondanám, hogy fiatal pályakezdő srác vagyok, tele ötletekkel és elképzelésekkel, hogy merre megyek innen majd tovább a karrieremben, emellett rendszeresen sportolok. Keresek egy lányt, aki szívesen lenne ennek a része, hogy közösen felépíthessünk valamit.

Ennyi. Ugyanazt mondod vele, csak nem hangzik ennyire szarul.

2018. júl. 8. 10:38
 19/44 A kérdező kommentje:

18 köszönöm szépen a normális választ :D

Ne hidd amúgy, hogy ilyen őszintén adom elő ezt a helyzetet, mint ezen az anonim oldalon.

Eléggé diplomatikussn tudok beszélni, emellett humoros is vagyok, amolyan társaság magja típus :D

Sajnos ennek ellenére sem volt semmi, de jó tudni, hogy nem itt bukik el a dolog.

2018. júl. 8. 10:40
 20/44 anonim ***** válasza:
95%
Hát önbizalom az van... Még az sem gyanús, hogy menekülnek a csajok. :D
2018. júl. 8. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!