Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik itt sírnak, hogy a csajoknak a sportos férfiak kellenek: titeket mi akadályoz meg, hogy edzeni járjatok?
Én is girhes voltam (bár még úgy is volt csajom) de csak fél év volt, hogy emberi formám legyen.
80 millió weboldal, fórum, okostelós alkalmazás van, ami segít, milyen étrend kell, milyen edzésterv, mennyi fehérje a testsúlyodhoz képest, ott van a sárga kapszula, amiben benne van a lényeg, tehát ot van az interneten tálcán kínálva a megoldás szájba rágósan millió helyen, hogy hogyan legyél sportos.
Tehát aki ezért siránkozik, mi az akadálya?
Azt sem értem, amikor többdiplomás mérnök, informatikus, közgazdász, jogász el van hízva. WTF? Az egyetemen sokkal összetettebb dolgokat tanultak, mint egy fogyókúra, mi ez az igénytelenség?
Ne haragudj kérdező, nekem erről eszembe jut egy kevésbé releváns példa: az unokatestvérem.
Szegény gyerek 6 (!) éves, és már akkora, mint egy ház. Mjadnem 40 kilós...!
Referenciaként: én 10 évesen voltam 39 kilós, hosszú betegség után, kórház, iszonyat mennyiségű gyógyszer után.
Felszedtem ott akkor magamra sokat, úgy jött ki a 39 kg.
Pedig sosem voltam vékony, most 85 kg vagyok....
Visszatérve a srácra....
Úszni jár minden nap (úszós óvoda), alig eszik szinte (mindenféle gyümölcsöt stb szegény minden étkezés után enne még),
küzd ellene, de mégis...
Tudom, még sokminden változhat, mert gyerek.
De nem valószínű, hogy fog, hiszen 2 éves kora óta ezzel a problémával küzd.
Több oka is van, Kérdező.
Egyrészt, azzal hogy kigyúrod magad, csak a felszínes nőket fogod bevonzani. A férfiak nagytöbbségének meg a felszínes nők kellenek.
Másrészt, ez nem pár hónapos folyamat. Nyárra senki nem fogja kigyúrni magát. Ehhez minimum 10 év kell, de inkább 15. Mire tényleg felgyúrja magát valaki olyan szintre, addigra már úgy lesz az egész csajkereséssel, mint a nyuszika a medve fűnyírójával. Ja persze, lehet kokszolni is, ahogy a sok hülye idióta elképzeli, hogy beszedi a sok szart és akkor ő lesz a Herkules, aztán amint leáll a szteroidokkal, össze is megy, mint a kidurrant lufi, plusz ragyásképű & impotens is lesz mellé.
Harmadrészt, nem mindenki alkalmas genetikailag arra, hogy kolosszális izmokat építsen. Én pl. szélsőségesen ektomorf alkat vagyok, és van egy brutális IBS-em is. Napi 23 ezer kalóriát viszek be, és örülök, ha nem csökken a súlyom 60 kiló alá.
"Akik itt siránkoznak azok általában csórók is, több ezres fehérjére meg kondi bérletre sincs pénzük."
Valóban nincs, helyette inkább normális kaját vesznek, nem ezeket a tömegnövelő szarokat. És koxiterem helyett mondjuk dolgozni járnak, hogy hónap végén ne csak szárazkenyérre meg krumplistésztára fussa. De neked úgyis hiába magyarázom, sötét vagy mint a néger asszony seggén a májfolt, kaptad a mínuszt.
"Az, amiért a csóró magyarok javát igazából szegénnyé tesz! A lustaság és a bambaság :D"
Ezt magyarázd meg a napi 25 órát gürizó biorobot szallagmunkásnak is, hogy azért nem gazdag, mert igazából lusta.
Úristen...te hülyébb vagy, mint a sokéves átlag. Te is kaptad a mínuszt.
"Sporthoz nem kell pénz, csak akaraterő és kitartás."
Nagyon kevés az olyan sport, amihez semmi nem kell, és nincs anyagi vonzata. A futáshoz militarista bakancs kell, de minimum valami normális futócipő, nem gagyi kínai "óccó óccó nemdlága ed dalab öccá szok dalab eze, veszed viszed" sportcipő, ami fél év után öt darabra szakad az igénybevételtől. Kerékpározáshoz kerékpár kell, és nem valami szakadt Csepel tacskó parasztbájk, amivel a Jauzsi bácsi viszi a savanyú almát a piacra. Sízéshez, hódeszkázáshoz vastag overall, síbakancs, lécek, botok, hódeszka kell, de nem árt a vastag kesztyű, símaszk, és akkor a felvonóbérletről egy szót se szóltam. Ha gimnasztikázol, ahhoz vagy tornaterem-bérlet kell, vagy egy komplett rúd-zsámoly-akármi felszerelés. Lehet focizni, kosarazni, kézilabdázni is, de oda is normális tornadressz és ahhoz való csuka kell, a pályák többnyire ingyért vannak, ez valamivel olcsóbb, viszont ott be kell állnod egy csapatba. Ha úszol, akkor is kell úszósapka, úszónadrág, és persze uszodabérlet, hacsak nem anyaszült meztelenül akarsz uszikálni élővízben (télen a havas-jegeces folyóban ez móka).
Amelyik sport meg semmi kiadást nem igényel, az olyan is. A futással csak az állóképességed javul, nem lesznek kolosszális lábizmaid. A jóga meg egy hordó fos.
"Ha nincs penzed vallalj plusz melót ennyi."
Amit ugyanúgy nem fizetnek meg, de dolgozzon 24 órából huszat + túlóra + kommunista szombat...
Úgy bírom az ilyen pénzügyi zseniket, akik soha 1 percet nem dolgoztak, a National Bank of Mutter tartja el őket, de nagy paripa arccal osztják azt észt, hogyan keressen valaki sok pénzt :DDDD
"Egy gyári melóból is ki lehet hozni a normális kaját és egy kondibérletet"
Egy gyári melóból, barátom, örülhetsz mint majom a farkának, ha a rezsit ki tudod fizetni, és még valami olcsó legalja humán takarmányra is futja belőle élelmiszer gyanánt. Szórakozásra ne is gondolj.
Welcome to Orbánisztán.
"A nyomik között a slágerrel amiért el vannak a nőknél utasítva:"
Megvolt a napi trollkodásod, remélem jó nagyot élveztél, most dörzsölgetheted a kukitúrós kis kezeidet, hülyegyerek.
Ment a mínusz.
"A sok rinyalószarnak figyelmébe ajánlom azt a válaszom, amit korábban írtam egy ilyen kérdéshez:"
Elejétől végéig baromságot írtál, ne csodálkozz, hogy senki nem fogadja meg.
Rinyalószar, az hát, te meg egy mélyhülye kretén vagy. És az is maradsz.
A mínusz ment.
"Lustaság, igénytelenség.
Minden más kifogás."
Igen hülyegyerek, majd próbáld ki egyszer, hogy este hatkor, amikor kitámolyogsz a munkahelyről, magad után húzva a lógó beledet, még nekiállsz edzeni, akkor járjon a szájad. Ment is a mínusz neked.
"Nyif
Nyaf"
Gratulálok, nyomoronc, lábon hordod ki az agyhalált. A mínusz ment neked is, söpredék.
"Jaj, pénz és idő, ha akarsz valamit, szerezd meg vagy ne rinyálj."
Hogyan, észvitéz!? Hogyan?
"Nem egy gyári munkást láttam már, aki ki volt pattintva, ráadásul többen közülük család mellett. Ha ők meg tudták oldani, akkor mások vajon miért nem?"
Aha, én meg hallottam valakiről aki látott valakit aki olvasott valakiről aki ismert valakit aki meggazdagodott az MLM-ből...
A csalimeséidet ne akard már bizonyítékként tálalni pls.
"Kifogásai mindenkinek vannak az élet bizonyos területein"
Igen, nyilván mindenki hazudik és kifogásokat keres, csak azért hogy jóóóóóóóóóóól kikúrjon veled, muhahahahaha.
"Igen, erre írtam, hogy oldják meg nyavalygás helyett."
Ez a legnegyszerűbb, oldják meg, oszt kész. Tipik mai főnökmentalitás: "oldjátok meg, a készre jelentésig ne kerüljetek a szemem elé". Kezet foghatsz velük, hülyegyerek, egyformán idióták vagytok...
Megkaptad a mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!