Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik itt sírnak, hogy a csajoknak a sportos férfiak kellenek: titeket mi akadályoz meg, hogy edzeni járjatok?
Én is girhes voltam (bár még úgy is volt csajom) de csak fél év volt, hogy emberi formám legyen.
80 millió weboldal, fórum, okostelós alkalmazás van, ami segít, milyen étrend kell, milyen edzésterv, mennyi fehérje a testsúlyodhoz képest, ott van a sárga kapszula, amiben benne van a lényeg, tehát ot van az interneten tálcán kínálva a megoldás szájba rágósan millió helyen, hogy hogyan legyél sportos.
Tehát aki ezért siránkozik, mi az akadálya?
Azt sem értem, amikor többdiplomás mérnök, informatikus, közgazdász, jogász el van hízva. WTF? Az egyetemen sokkal összetettebb dolgokat tanultak, mint egy fogyókúra, mi ez az igénytelenség?
Az akadályozza őket hogy lusták és gyártják a kifogásokat. Ez a nőkre is igaz akik nem edzenek. "Nincs időm." Arra van időnk amire akarjuk. Más is rohadt sokat dolgozik, de hétvégéje, szabadnapja csak van mindenkinek nem? Vagy igenis munka után, erőt kell(ene) venni. "Nincs rá pénzem." Ez is kifogás. Nem kell hozzá feltétlen pénz, vagy sok pénz.
Az étrenddel is foglalkozni kell, erre is lusta a nagy többség.
Szóval szerintem is bárki lehet sportos vagy vékony, ha AKAR. És ha van kitartása mert az eredmény nem azonnal jön.
Semmilyen edzéstől nem lesz 50-es karod "tisztán". :P
Sprinteléstől azért lehet izmosodni.
Akkor jógázz! Nézz utána ennek, olyan izmos leszel tőle, hogy még kondiznod se kell.
A futás pedig csak egy példa volt, ami INGYEN van, mivel a pénzre fogtátok a mozgást.
Egyébként lehet ásványvizes palackba is beletölteni vizet és azt emelgetni. Vagy pedig lexikonokat.
De akár, egyszer beruházás, lehet a boltban venni 10 kg-s súlyt.
Nem a kifogásokat kell gyártani.
Saját testsúlyos edzésről hallottál már?
És mennyibe kerül fekvőtámaszozni vagy pár percig plankolni? De otthonra venni egy húzódzkodó rudat vagy kézi súlyzót se nagy összeg, 5 ezerből már lehet venni.
Folyton azzal jönnek hogy drága a kondi meg a sok felesleges por. Nem testépítővé kell válni, szimplán rendszeresen kell mozogni, ha más nem otthon lehet felszerelés nélkül saját testsúllyal edzeni.
# 16
Tudtam, hogy szélsőségekkel fogsz jönni, vagy skinny fat lányokkal, gondolkoztam is, hogy beleírom a hozzászólásomba, hogy tuti ez lesz a következő.
Köröm alatt nyilván nem azt értettem, hogy ne legyen ápolt, vagy fogyatékos ízlése legyen, és hegyes körmöket csináltasson, hanem azt, hogy egy pasi általában leszarja, hogy épp melyik körömlakkal fested ki a körmöd, vagy hogy milyen mintát rakatsz rá a körmössel.
Az edzésről meg annyit, hogy privátban szívesen küldök olyan lányokat, akik életükben nem fogtak egy súlyzót sem, és 10/10-esek. Ez férfiaknál szinte lehetetlen.
"meg a sok felesleges por"
Szerintem is felesleges a tápkiegek 99%-a, de azért egy fehérje megy egy multivitamin elég alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!