Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik itt sírnak, hogy a csajoknak a sportos férfiak kellenek: titeket mi akadályoz meg, hogy edzeni járjatok?
Én is girhes voltam (bár még úgy is volt csajom) de csak fél év volt, hogy emberi formám legyen.
80 millió weboldal, fórum, okostelós alkalmazás van, ami segít, milyen étrend kell, milyen edzésterv, mennyi fehérje a testsúlyodhoz képest, ott van a sárga kapszula, amiben benne van a lényeg, tehát ot van az interneten tálcán kínálva a megoldás szájba rágósan millió helyen, hogy hogyan legyél sportos.
Tehát aki ezért siránkozik, mi az akadálya?
Azt sem értem, amikor többdiplomás mérnök, informatikus, közgazdász, jogász el van hízva. WTF? Az egyetemen sokkal összetettebb dolgokat tanultak, mint egy fogyókúra, mi ez az igénytelenség?
A sok rinyalószarnak figyelmébe ajánlom azt a válaszom, amit korábban írtam egy ilyen kérdéshez:
Storytime:
Betontörmelékes vödörrel kezdtem guggolni és szójafehérjét (olcsóbb) vettem a legelején,mikor elkezdtem edzeni. Drágának tartottam sokáig a sportot és az izomépítést, és mivel nő vagyok, nehéznek is a nagyobb zsírsejtszám és a hormonrendszer okozta egyéb okok miatt (alacsonyabb tesztoszteronszint, ami az izomépítéshez szükséges). Dolgozom és egyetemista vagyok. De a sport kell, lenyugtat, feltölt és megtanított rendszeresen élni és kitartani.
Az idő múlásával vettem súlyzókat (egykezes,17 kg készletben, 11 000.-, kétkezes rúd 8 000.-, betontárcsák, 6*10 kg, 6*5000 ft, 50 kg ellenállású gumiszalag 5 900.-, mindezt egy év alatt, fokozatosan, ahogy erősödtem) és savófehérjére váltottam (myprotein és QNT, 1000g, ami 1,5-2 hónapra elég, 3000.-) és szedek a biztonság kedvéért ízületvédőt is, időszakosan (2800.-/2 hónap). Beszereztem egy futócipőt is, mert kellemes néha kocogni egy órát és segít a szálkásításban is (15 000.-/1000km).
Ennek 3 éve. A táplálékkiegészítőket ha nem nézzük, ami havi 2000 ft maximum, 3 év alatt 70 000 forintot költöttem apránként. Ez évi kb 23 000,havi 2000. Akinek nincs magára havi 5000 forintja és heti 4-6 órája, az mélységesen szégyellje magát.
Az étkezéseimből ráadásul kikerült minden készétel és feldolgozott étel, magamra főzök, csirkét, tojást és zöldségeket, amiket szigorúan a piacról szerzek, alaposan megnézve, hol jó és olcsó az áru. Inni 3 havonta, ha iszom, míg a csoporttársaim egy este alatt 10 000-et hagynak ott egy nap alatt. De aki sportember, az nem iszik rendszeresen, nem csap görbe estéket rendszeresen, max havonta, és nem dohányzik, mert menőzni lehet huszonévesen, hogy megy a gyúrás meg a cigi együtt, 40 körül már nem lesz olyan k8rva vidám. És mellékesen az alkohol és a cigaretta is, ahogy a kész kaja is irdatlanul drága. Nekem csak utóbbi volt az életemben a sport előtt, de az a vicces, hogy olcsóbban étkezek, mióta átálltam, még a tápkieggel együtt is.
Ilyen feltételek mellett, ilyen múlttal hadd hívjam már szánalmasnak azt a pasit, akinek vékonyabb a karja, mint nekem és aki kevesebbet tesz magáért, mint én, de még az én anyámat, ha ez nekem nem jön be. Pedig kellemes, nőies alakom van, semmi durva izom. És kellemes, férfias alakot akarok a páromon is látni, semmi többet. De sokan, rengetegen még erre sem képesek. És nem bírnak felemelni egy 65 kilós nőt (engem), miközben én jelenleg 70-el guggolok. Ez a szánalmas, emberek.
Valamint az erre a kérdésre érkezett válaszokat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
De mit várjon az ember azoktól a szutykoktól, akik a fogamzásgátlót is a párjukba erőltetik szemrebbenés nélkül, csakhogy őfelségük prémiumszexben részesüljön, bele sem gondolva, miket okoz az a szerettül szervezetével, miközben ők szétvetik magukat elégedetten, hogy dughatnak gumi nélkül... Ugyanez az a kategória is, mikor valaki egy löttyedt darab szar, de a sportos test a másikon alapkövetelmény, ugyanúgy bele sem gondol, hogy a másik mit meg nem tesz magáért, ami mellett ő eltörpül a lustasága miatt. Önző dögök vagytok, kíváncsi leszek, ki fog így titeket elfogadni hosszú távon.
Engem az a 3 lelkibetegség, ami kb 20 éve van meg, és kihat a fizikai egészségemre is (emésztés terén). Én speciel nem fogyni, hanem hízni, izmot felszedni nem tudok, pedig próbáltam sokáig, és most is. Most már orvoshoz járok, és gyógyszert is szedek, de a jó eredmény még messze van. Csontváz legalább nem vagyok, ennyit sikerült eddig elérni. Összesen 30 kilót szedtem fel. Az én esetemre nem nagyon van szakirodalom, mert azt se tudni pontosan, hogy mi van.
26F
Lustaság, igénytelenség.
Minden más kifogás.
Írta valaki, hogy 15 óra munka után nincs kedve elmenni.
Magyarul mondjuk reggel 6-tól, este 21-ig dolgozol.
Te minek akarsz barátnőt?
Hú de le lett értékelve a második válaszom, pedig köztudott, hogy a másik dolog, amit imádnak mantrázni az itteni srácok, hogy a csajoknak csak a gazdag palik kellenek, szóval ők is így vélekednek magukról.
De gondolom a bunkóssággal volt a baj :D Ha megsértettem valakit, akkor bocs, de Tetrajodthyronin válasza hasonló szintű flegmasággal rendelkezik, mégis felpontoztátok.
# 26
Mikor milyen kedve van. Elméletileg a férjével pár év híján majdnem együtt jártunk a járműmérnöki karra a BME-n, ehhez képest semmire sem tudott válaszolni vele kapcsolatban.
Az egy dolog, hogy nem ő járt oda, hanem a férje... De akkor is érdekes. Szerintem egy nagy kamugép.
17 képzeld hallottam, én is azt csinálom jó ideje.
Aki pedig azt mondja, hogy a fehérje haszontalan, annak fogalma sincs az egész dologról.
Szerencsére nem drága
Mert lusták,plusz kifogàs.
Ha nincs pènzed vàllalj plusz melót ennyi.
Ha akarsz valamit akkor az èleted áràn is megoldod.
Èn akkor is mentem edzeni amikor 180 volt a vérnyomàsom ès nem rinyàltam mint egy fürdős k_va.
Èn sem èrtem,hogy sok IT-s kollègàm mièrt igènytelen meg telibasz_rt búvárruha kinèzete van.
Rejtély számomra nagyon.
Miért jó,hogy dagadtak vagy nyikhajok egyesek?
Nincs idő hagyjuk már fel kell kelni reggel 5 vagy 6-kor 7:30-ig leeddzel,na hát.
Ja,hogy fel kel kellni hát igen megint a lustasàg èn heti 5 nap reggel 7-re megyek edzeni vagy reggel 6-ra akár,kajàm előző este lefőzve bedobozolva.
Igaz nem alszok annyit mint egy mormota meg mint a magyar àtlag de mègis frissebb vagyok,kajak az emberek ilyen lassított felvètel alszanak èbren,pl boltban az szüttyögés amit leművelnek èn màr agyilag 1000 gondolattal elôbbre vagyok amíg megmozdul nagysàga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!