Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik itt sírnak, hogy a csajoknak a sportos férfiak kellenek: titeket mi akadályoz meg, hogy edzeni járjatok?
Én is girhes voltam (bár még úgy is volt csajom) de csak fél év volt, hogy emberi formám legyen.
80 millió weboldal, fórum, okostelós alkalmazás van, ami segít, milyen étrend kell, milyen edzésterv, mennyi fehérje a testsúlyodhoz képest, ott van a sárga kapszula, amiben benne van a lényeg, tehát ot van az interneten tálcán kínálva a megoldás szájba rágósan millió helyen, hogy hogyan legyél sportos.
Tehát aki ezért siránkozik, mi az akadálya?
Azt sem értem, amikor többdiplomás mérnök, informatikus, közgazdász, jogász el van hízva. WTF? Az egyetemen sokkal összetettebb dolgokat tanultak, mint egy fogyókúra, mi ez az igénytelenség?
Én mondjuk nem sírok, de válaszolnék a kérdésre. Engem a napi 12-15 óra munka akadályoz benne. Szellemileg és fizikailag is lefáradok annyira, hogy amikor este hazaesek, már nincs kedvem sportolni. Hétvégente meg a saját dolgaim intézése viszi el a napot. De az a heti 2 nap amúgy sem lenne elég a normális izomfejlődéshez.
Én egyébként pont nem a dagadt informatikus vagyok, mint amit példának felhoztál. Én vékony vagyok, egyszerűen képtelen vagyok hízni, mert lemozgom.
"Akik itt siránkoznak azok általában csórók is, több ezres fehérjére meg kondi bérletre sincs pénzük."
Otthon edzeni semmibe se kerül és fehérjére sincs feltétlenül szükség pluszban.
Az igazság és egyenlősségérzetem.
Fordított esetben már majdnem tartanánk, hogy a lányokat ostoroznák, miért nem mennek diétazni és edzőterembe, hogy szebb, sportos fenekük legyen mert Molnár Krisztián féle pasiknak főleg az ilyen csajok jönnek be.
Lustaság és kifogáskeresés. Ennyi.
Sporthoz nem kell pénz, csak akaraterő és kitartás. Pl. futáshoz mennyi pénz kell? Semmi, egy egyszerű sportcipő és szabadidő nadrág, rövidnaci és egy póló ennyi.
Megfelelő étkezéshez mi szükséges? Nem kell mindig össze-vissza zabálni mindent, sok gyümölcs, és zöldség, hús, köret mellőzése este, napi minimum 2 liter víz, édességek, gyorséttermi kaják mellőzése...stb.
De a kifogások keresése a legkönnyebb, sírni a gép előtt meg pláne.
Hisz tudjuk, tenni a legnehezebb.
Számomra az a minimum elvárás, hogy egy pasi ne dohányozzon és ne igyon alkoholt. Fontos legyen számára az egészséges mozgásban gazdag életmód.
Párom ilyen. Ő nem sírt soha ilyen miatt.
# 4
Szeretem, amikor ti nők akarjátok megmondani, hogy nekünk mi tetszik. Mutass egy férfit, akit minimálisan is érdekel, hogy milyen műkörme van egy csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!