Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik itt sírnak, hogy a csajoknak a sportos férfiak kellenek: titeket mi akadályoz meg, hogy edzeni járjatok?
Én is girhes voltam (bár még úgy is volt csajom) de csak fél év volt, hogy emberi formám legyen.
80 millió weboldal, fórum, okostelós alkalmazás van, ami segít, milyen étrend kell, milyen edzésterv, mennyi fehérje a testsúlyodhoz képest, ott van a sárga kapszula, amiben benne van a lényeg, tehát ot van az interneten tálcán kínálva a megoldás szájba rágósan millió helyen, hogy hogyan legyél sportos.
Tehát aki ezért siránkozik, mi az akadálya?
Azt sem értem, amikor többdiplomás mérnök, informatikus, közgazdász, jogász el van hízva. WTF? Az egyetemen sokkal összetettebb dolgokat tanultak, mint egy fogyókúra, mi ez az igénytelenség?
A nyomik között a slágerrel amiért el vannak a nőknél utasítva:
1, alacsony vagyok
2, ronda az arcom nem tehetek róla
3, túl vékony vagyok
4, macis (zsírdisznó) vagyok.. genetika, munka miatt nincs időm, nincs pénzem jó kajára
5, a nők felszínesek, a belsőmre nem kíváncsiak
6, aranyásó mind , nem tették alám a szüleim a házat meg a bmwt.
7, kicsi csak 15 cm a farkam
8, nem vagyok diplomás mert nem tudtam folytatni a tanulmányaimat ezért mindenki lenéz
9, a nöknek csak a határozott alfa hímek kellenek az adoniszok, de hát én olyan kedves vagyok és nem ez kell nekik hanem bunkók...
Bla bla...
"Mutass egy férfit, akit minimálisan is érdekel, hogy milyen műkörme van egy csajnak."
- 16: belinkel egy műköröm nélküli csajt
- 88%-ra értékeli a többi nő
gyakori, én így szeretlek
,,Kondiba az unatkozó sznob pestiek járnak, plusz akiknek alibi munkájuk van, és ráérnek, esetleg melegek. Én egyik se vagyok. Jah, meg kapszula... Aha.. Értem. Kösz nem :D"
Ennek fuss neki újra,próbáld meg,hátha most jobbat tudsz majd.
Ez nagyon gyengére sikerült :)
Meg tudtam alibi munkám van,tök jó,hogy senior mérnök az alibi munka,nahát.
Megyek és elásom magam azonnal sőt felmondok mert ez alibi elmegyek gyárba és szomorkodok meg szídni fogom a nőket balázskákkal :)))
Meleg lennék hát nem tudom eddig csak puncikat ízleltem,de ha te mondod tutira meleg is vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!