Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik itt sírnak, hogy a csajoknak a sportos férfiak kellenek: titeket mi akadályoz meg, hogy edzeni járjatok?
Én is girhes voltam (bár még úgy is volt csajom) de csak fél év volt, hogy emberi formám legyen.
80 millió weboldal, fórum, okostelós alkalmazás van, ami segít, milyen étrend kell, milyen edzésterv, mennyi fehérje a testsúlyodhoz képest, ott van a sárga kapszula, amiben benne van a lényeg, tehát ot van az interneten tálcán kínálva a megoldás szájba rágósan millió helyen, hogy hogyan legyél sportos.
Tehát aki ezért siránkozik, mi az akadálya?
Azt sem értem, amikor többdiplomás mérnök, informatikus, közgazdász, jogász el van hízva. WTF? Az egyetemen sokkal összetettebb dolgokat tanultak, mint egy fogyókúra, mi ez az igénytelenség?
Mert ÖNMAGÁBAN QRVÁRA NEM ELÉG az izmos test. Én 170 vagyok 20 éves koromig borzasztó jó fizikai állapotban voltam (kockahas, izmos kar/láb/váll). Majdnem úgy néztem ki, mint a szintén alacsony Mark Wahlberg. [link]
És tudod mit értem el vele? 2 alkalmi együttlétet egy buliban egy részeg csajjal. Emellett megszámlálhatatlanul sok visszautasítás/lekoptatás a magasságom miatt. Akkor is levegőnek néztek a csajok, hiába voltam izmos. Amikor pedig elkezdődött az egyetem már nem volt energiám/időm foglalkozni magammal. Vissza is fogytam 58 kilóra. Ráadásul iszonyatosan gyors az anyagcserém, endokrinológusnál is voltam, azt mondta genetikailag 60 kg körül van a természetes testsúlyom (ha tartom a napi 5 étkezést). Kipattintott robotzsaruként is csak 1-2 ostoba liba ökörködésére voltam csak jó. Sose mondta egy csaj se a szemembe, hogy jól nézek ki, csak azt kaptam meg, hogy "alacsony vagy hozzám".... 158 centis lányoktól is. Szóval én nem fogok szélmalomharcot vívni csak azért, hogy meglegyen az a 0,6% esély arra, hogy 2 hétnél több ideig legyek párkapcsolatban egy lánnyal, ami a legszebb napjaimon sem jött össze.
Érdekes èn 176 centi vagyok 90 kiló,ès bulikban olyan is volt hogy a csaj ott gombolta ki az ingem volt olyan hogy a seggembe akkoràt belemarkolt majdnem leszakìtotta.
Rengeteg nővel volt dolgom randi se volt.
Nekem soha nem volt gàz a magassàg sőt magas nőkkel is voltam.
Végigfutva a szokásos válaszok... Gonosz pasik miért nem néznek ki adoniszként és hogy képzelik, hogy nincs idejük/energiájuk arra, amire idő/energia kéne, meg amúgy sem kell rá idő/energia.
Pár példa... Akik itt jönnek a futással, hogy ingyen van... A futástól vékony lesz az ember és nem niagarafakasztóan izmos. És nem, nincs ingyen. Vagyis, de, lehet csinálni gagyi futócipővel napi 10 percet, csak épp semmit sem fog érni. Vagy lehet gagyi futócipővel, napi 1 órát és később fizetni a strapára ment térdeket.
Néhányan írták, hogy fekvő és hasonlók. Ja, 3-4 év múlva talán még valami látszani is fog belőle...
Ha tetszik, ha nem, egy sportos férfitest kiépítése több, mint egy év intenzív kondi és belőtt kaja függvénye. Ez pedig pénzbe is időbe kerül.
Ja, és a szokásos, "dehátnőként" válaszok.
Jaj, pénz és idő, ha akarsz valamit, szerezd meg vagy ne rinyálj. Egy gyári melóból is ki lehet hozni a normális kaját és egy kondibérletet (nem csilivili, túlárazott termekbe kell járni, ahol a 30-féle gépen végzett "pnalegyező" edzés után beülsz a proteinbárba, aztán még beugrasz egy masszázsra is a szauna előtt). Időd meg arra van, amire akarod - mindenki elbsz napi szinten órákat hülyeségekre (mint amilyen a gyk is :D).
Amúgy saját testsúlyos edzéssel is lehet valaki sportos alkatú. A "bro"-k az edzőteremből nem biztos, hogy le lesznek tőle lenyűgözve, mert nem lesz 45-ös full száraz karod és nem nyomsz majd 200 kilóval fekve, de az átlagos (érts: nem fitneszmániás és/vagy testépítő pasikra bukó) nők többségének épp elég vonzó leszel testalkatra.
#35: Személy szerint nem panaszkodok, csak viccesnek tartom azt, hogy olyan válaszok jönnek, amiken még a teremben lévő ismerőseim is röhögnének. Egyetem mellett, húzós szakon fél év intenzív kondis edzés után jutottam oda, hogy nekiállhattam rendesen csinálni a dolgot.
Fegyencedzést csináltam fél évig, alig haladtam. 3 másik ismerősöm szintén erről panaszkodott. Egyetemen találkoztam egy sráccal, aki fegyencezett és nagyon kidolgozott teste volt. Dumáltunk és ő is röhögve mondta, hogy oké, jó a fegyenc és olcsó, de haladni nagyon minimálisan lehet vele. Magyar fegyencedzéses csoportban is minden tényleg edzett tag általában hibrid edzést javasol.
A kajához meg pénz kell. Próbaként körbelehet sétálni egy boltban. A zsíros hús drágább, mint a kevés zsírt tartalmazó és több fehérjét. Az ilyen-olyan spéci kenyerek szintén drágábbak. A zöldségeknél elég megnézni mondjuk 2 db paradicsom árát, amivel semmit sem ér el egy fizikai melós.
Ha az edzés és a kaja tényleg úgy nézne ki, mint ahogy páran előadják, akkor mindenhol csak sportos emberek szaladgálnának.
"Ha az edzés és a kaja tényleg úgy nézne ki, mint ahogy páran előadják, akkor mindenhol csak sportos emberek szaladgálnának."
Mivel a többség lusta és beleszrik az egészségébe, ezért nem. Cigire, energiaitalra, piára valahogy mégis mindig jut pénze mindenkinek.
Nem egy gyári munkást láttam már, aki ki volt pattintva, ráadásul többen közülük család mellett. Ha ők meg tudták oldani, akkor mások vajon miért nem?
#37: "Cigire, energiaitalra, piára valahogy mégis mindig jut pénze mindenkinek."
Nem, nem jut.
"Nem egy gyári munkást láttam már, aki ki volt pattintva, ráadásul többen közülük család mellett. Ha ők meg tudták oldani, akkor mások vajon miért nem?"
Ezt a szöveget sosem értettem. Voltam matekversenyen. Ha én a megyében bent voltam a top 40-ben, akkor más miért nem?
Nem vagyunk egyformák, nem egyezik meg a hátterünk, a fizikai képességeink és még sorolhatnám is. Volt egy szitu, ahol kb. hasonlóan leoktattak egy srácot, hogy miért nem megy neki a tanulás egyetemen. A srácot úgy kellett lefogni, hogy ne üsse szét az illetőt, miközben üvöltötte, hogy a rákos anyja kb. 1 éve halt meg és azóta sorozatosan pánikrohamai vannak, az alkoholista apját meg úgy kell hazakaparnia rendszeresen a kocsmából.
Nekem is van olyan háttérsztorim, ami miatt nehezebben megy az edzés, de megcsináltam. Ettől még valahogy nincs képem ahhoz, hogy azzal érveljek, hogyhabezzegén'.
Kifogásai mindenkinek vannak az élet bizonyos területein, attól még az edzés nem atomfizika, amihez csak egy szűk kiválasztott rétegnek van tehetsége.
Ha valakinek kajára nincs pénze, akkor ne az edzés és a csajozás legyen a fő prioritás az életében, de aki gyk-n panaszkodik (nem rád célzok, hanem visszautalok az eredeti kérdés megfogalmazására), az valószínűleg nem az éhezés szintjén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!