Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire szexorientáltak egyesek?
Miért van az, hogy elég csak szépnek lennem és jól kinéznem (pontosabban kicsípni magam) és már a csillagos eget is le akarják nekem hozni, meg egyből kedves, aranyos lány vagyok, akinek a "személyisége vonzó"? :D Aztán mikor maradok a hétköznapi kinézetemnél, kicsit lazább ruhákban és kicsit másra helyezve a hangsúlyt, akkor nekem mondják az okosságaikat, hogy ők bizony nem hívnak meg nőket, mert kihasználják őket, meg ők nem fognak udvarolni, mert nincs benne köszönet. Áh, hát persze, aztán ha szexi vagy, haza is fuvaroznak és viháncolva fizetik neked a teljes fogyasztásod, megértően bólogatva, hogy te nem tudod még magad önállóan eltartani. :DDD Elég szépnek és szexinek lenni és feldobják az egész értékrendjüket. Gondolom, ez egyes nőkre is igaz, nem csak a férfiak ilyen szánalmas pincsik, akik vizet prédikálnak, miközben bort isznak.
De sajna(?) csak a férfiakról van tapasztalatom...
Miért van az, hogy egyesekkel normálisan beszélgetni sem lehet, mert ha nem dughatnak veled mihamarabb, vagy egyáltalán, akkor egy csalódás vagy? Miért nem lehet feltételek és elvárások nélkül megismerni valakit, nem erőltetve a szexet meg azt, hogy FELTÉTLENÜL legyen valami? Miért csak a szexért lehet valakire kíváncsinak lenni? (Az úriemberek ne vegyék magukra, csak túl sok a patkány...)
Másról sincs szó, csak azon mesterkednek egyesek, hogy hogyan kapjanak tisztán szexet, anélkül, hogy egy kicsit odatennék magukat vagy energiát fektetnének az ismeretségbe. Hazudni akarnak, hitegetni, alkudozni, van, aki egy kapcsolat egyetlen pozitívumának is csak a rendszeres szexet tudja felhozni, mintha a másik nem lenne ember, aki alkalmas másra is, pl. társnak, barátnak lenni... Mások meg követelőznek, hogy így gumi nélkül, úgy napi 3x meg a többi, mintha csak erről szólna az életük, kötelesség, empátia, tartás és önkritika nélkül.
Mi a fszom van veletek, ennyier nem jöttetek még le a fáról, vagy mi?
Vannak normális férfiak, ne fogjátok a férfi létetekre azt, hogy ilyen szánalmasak vagytok. Csak azokat a férfiakat hívjátok ti búzának meg töketlennek, akik merik élvezni a beszélgetést egy nővel és mernek mellette másra gondolni, nem egyből a szexre.
Hogy lehetnek ilyen bitangul szexorientáltak egyes férfiak? Mi ebben akkora dolog, hogy ennyire bele kell őrülni és szánalmassá, nevetségessé kell tenni magukat érte, megtagadva azt is, hogy civilizált, intelligens emberek? Nem tudom felfogni, milyen érzés lehet abban az emberben, akit ez ennyire hajt... Mintha valami mániákus bolond lenne a férfiak fele.
Példa:
Ha te olyan csóró lennél, hogy havonta mondjuk 10-20 ezer forintot sem tudnál félre tenni és a konkrét változtatásokra meg minden erőfeszítésed ellenére sem tudnál előrébb jutni akkor vajon mennyire szívesen beszélgetnél, barátkoznál olyanokkal akik a luxusutazásaikat mesélik neked úgy, hogy kb. a kisujjukat sem kellett mozdítaniuk érte, de téged persze soha nem hívnának el egyre sem?
De akkor kérdezem én, miért küld nekem egy csaj fehérneműs képeket és engedi a csókot, ha utána leráz az "ő csak barátkozni akart" vagy "nem tudja mi legyen" dumákkal?
Egyébként azért mert mindenki azt keresi ami az életéből hiányzik. Nektek ez ismeretlen fogalom így persze, hogy így látjátok.
Ennyi erővel én is kérdezhetném, hogy miért várja el egy nő, hogy egy óra beszélgetés után már mérhetetlen szerelmi kötelék alakuljon ki?
"mennyire szívesen beszélgetnél, barátkoznál olyanokkal akik a luxusutazásaikat mesélik neked"
Normális ember nem, vagy csak a bizalmas, nagyon közeli barátaival beszél a szexualitásáról és a magánéletének ezen részéről. Kétlem, hogy ennyien kiteregetnék a szennyest, akik meg ezt teszik, azokkal nem azért nem barátkozom, mert többet szexelnek, mint én.
"De akkor kérdezem én, miért küld nekem egy csaj fehérneműs képeket és engedi a csókot, ha utána leráz az "ő csak barátkozni akart" vagy "nem tudja mi legyen" dumákkal?"
A pasik ugyanezt csinálják. De akadjunk már le a magukat kellető álkonzervatív szutykokról! A legtöbb ember nem ilyen, hanem meghúz egy határt és nem kekeckedik utána. De az már "csalódás", ugye, ha nem akar valaki azonnal dugni.
"mindenki azt keresi ami az életéből hiányzik"
Mint mondtam, emberek vagyunk, nem állatok. Aki nem tud késleltetni és embernek mutatni magát, az ne hívja magát se felnőttnek, se férfinek. Én sem szexeltem az utóbbi pár évben és párkapcsolatom sem volt... Mégsem vagyok ennyire elkeseredett és ennyire ösztönlény, hogy másokat kínos helyzetbe hozva, megalázva vagy magamat köznevetség tárgyává téve hajszoljam ezt és erőltessem magam az akaratommal együtt másra. Nehéz felfogni, ugye? Nehéz felfogni, hogy vannak emberek akiknek a randi két emberről szól, nem körülöttük forog minden és az egyéni szocproblémáik körül, ugye?
Könyörgöm, a másik is egy ember. Méghozzá egy idegen ember. Hogy lehet valaki annyira alpári, hogy magát meghazudtolva és röhejessé téve, szánalmas módokon közeledik hozzá?
Akkor viszont, ha ez neked ennyire nem fontos, sőt taszító, olyan embert kell keresned akit teljesen hidegen hagy a téma, pl. egy aszexuális személyt.
Meg az ember is csak egy nagyra nőtt állat annyi különbséggel, hogy van öntudata és magasabb, fejlődő intelligenciája ám ez nem változtat a tényeken.
A ruháddal és a megjelenéseddel is üzensz a férfiaknak, teljesen mindegy, hogy valójában mi a szándékod.
Ha kihívóan, szexisen öltözöl, persze, hogy mindegyik férfi le akar feküdni veled minél hamarabb, mert ezzel azt üzened nekik, hogy tégy magadévá.
„De akkor kérdezem én, miért küld nekem egy csaj fehérneműs képeket és engedi a csókot, ha utána leráz az "ő csak barátkozni akart" vagy "nem tudja, mi legyen" dumákkal?”
Mert játszadozik veled, húzza az agyad, jól esik neki, hogy vonzódsz hozzá. Egyértelműen finoman fogalmazva is nem túl rendes az ilyen lány, aki kihasználja, hogy te pedig hagyod magadat rászedni. Ugyanis ha te nem adnál lehetőséget neki, akkor nem tudná megtenni. Tény, hogy az a lány szemét, de az is tény, hogy te belemész ebbe, úgy, hogy tudod, csak szórakozik veled.
Ez pont olyan, mint amikor egy nőt ver a barátja, panaszkodik, de azért kijelenti, hogy de azt mondta, hogy szeret, és hogy többet nem teszi. Ja, hát, ha hagyod neki, akkor magadra vess, onnantól már a te felelősséged, hogy eltűröd-e a továbbiakban is. De utána ne állítsa már, hogy minden férfi veri a nőket, vagy agresszív állat. Te pedig ezen az alapon ne ilyenek miatt állítsd már, hogy az összes nő r.ibanc, vagy értéktelen, vagy amiket írni szoktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!