Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik egyesek azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik egyesek azt, ha kifogásokat keresnek az jobb, mintha megmondanák kerekperec hogy nem is akarnak találkozni?

Figyelt kérdés
Nem gondol ilyenkor bele hogy ezzel csak gyávának tűnik? Én megtettem amit meg lehetett, kedves voltam mindig, ez jár. És akkor azt mondják hogy az ilyen introvertáltaknak alacsony az érzelmi intelligenciája, mint én.
2017. nov. 8. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
6%

Ja ja ja ja....meg csak az lehet menő akinek német sluszkulcsa van.

Gondolom nőröl van szó.

Az ilyenek gerinctelenek.

De majd az Isten megveri őket. Átok rájuk....hol van a szentkép, menjél hozzál ide egy szentképet, meg hozzál ide egy gyertyát....meg a gyóntatós ruhámat amit achi...ach...ac...achilleus atyátol kaptam!!! :DDD

Rohogj rajtuk.....mast nem erdemelnek. ;)

2017. nov. 8. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
4%
Egy lány sem gonosz oly nagyon, hogy engem 88-adjára a pokolra küldjön elutasításával. Félne megmondani nekem a lány.
2017. nov. 8. 19:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem, ha ő olyan lány lenne akinek a slusszkulcs kell, hidd el nem bánkódnék miatta.
2017. nov. 8. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Ha megmondanák, hogy nem akarnak semmit tőled, akkor vagy rákérdeznél, hogy miért, vagy egyből kiakadnál, mint most a kérdésnél, pedig el sem utasítottak direktbe.

Rákérdezés után vagy anyázást vagy alkudozást kaptam eddig mindig.

A legjobb egyből tiltani az embert vagy nem reagálni, ilyenkor kevésbé sérülünk. Ha elutasítom rendesen ő is sérül az elutasítástól, meg én is a reakciójától.

Eltűnésnél csak ő, hisz ez elkerülhetetlen, de még mindig a kisebbik rossz, mert én élem a világom tovább.

Amúgy, ha apró dolog lenne veled a gondjuk, megpróbálnák a továbblépést találkozásra.

Ha leráznak, azt az indokot te nem akarod hallani..

Pl butának tűnsz, idegbetegnek, indulatosnak, nagyon sóhernek, pancsernek, akit folyton kihasználnak, rinyagépnek, aki panaszkodik, életképtelen tehetetlennek, túlköltekezőnek stb.

Ezek miatt utasítom el általában a férfiakat, de még játszik a borzasztó humor is, az ocsmány, suttyó stílus(ezt senki sem veszi észre magán), és az eltérő világnézet/életvitel. Ez az egy az, amit mindig megmondok, mert itt ki lehet hozni úgy, hogy nem a másikban van a hiba, de erre is kiakadnak gyakran. Legutóbb egy rocker-punk 30as férfi. A képei rendben voltak, de a facebookja televolt bulival, kőbányaival meg egy csomó ellenszenves kinézetű zsíroshajú és lepusztult ruhájú emberrel, akik a barátai voltak. Nem mondta volna meg senki az adatlapja alapján, hogy ilyen az életvitele.

2017. nov. 8. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert sokan proszto parasztta valnak elurasitas utan.
2017. nov. 8. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!