Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha 32 és fél éves férfiként van jobb fajta 7 éves autóm, elég jól öltözöm, külsőre is bő átlag vagyok, albérletben élek, rendes bő átlagos keresetet biztosító állással rendelkezem és 3 havonta más barátnőt viszek fel?
Én 34 éves nőként hasonlóképp élek.
Miért lenne baj?
Ha belekényszeríted magad egy kapcsolatba, házasságba, családba, annak nem lenne jó vége.
Mindent csak akkor tegyél, ha már elérkezettnek látod/érzed az idejét.
32 évesen azzal kezdeni egy kérdést hogy mennyire gáz ez, azt jelenti, hogy a tini korosztályhoz tartozol és ott kellene ezt megkérdezni...
Amúgy nagyon menő vagy, remélem nincs több 20 ezer km-nél a kocsidban...
A te dolgod, mit kezdel az életeddel. Ha úgy érzed, neked havi 3 csaj kell és nem tudnál hűséges lenni, akkir inkább ne verj át mást ezzel.
23/N
Szerintem teljesen jó ez így. Az élet azért van, hogy élvezd. Életerős férfi vagy, miért szexelnél csak egy nővel ?
Gyereket viszont csinálj lassan, valami olyan nőbe aki genetikailag rendben van. Szóval szép és fiatal, lehetőleg legyen valamennyi esze is. Valami egyetemista csajt ajánlok, akit még meg tudsz fizetni.
Ha idősebb korodban gazdag leszel, akkor ez az életstílus még mehet így jó pár évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!