Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lányként hogyan lehet kitűnni a tömegből?
Figyelt kérdés
Nem vagyok fullos csaj, de még csak formás se... 159 centivel 40 kg.
Ez minden csak nem nyerő kombináció.
Milyen külsőt kéne elérnem, hogy felfigyeljenek rám a férfiak, elsősorban ne szex céljából?
2017. okt. 30. 15:38
2/14 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a magasságra értettem...
2017. okt. 30. 15:40
3/14 anonim válasza:
Oltozz ugy hogy kilatszodjon mindened. Szuk, atlatszi cicanadrag,s tb.
4/14 A kérdező kommentje:
Még ha lenne minek kilátszódnia...
2017. okt. 30. 15:43
5/14 anonim válasza:
Ha közönségesen öltözik, ponthogy csak beleolvad a tömegbe
6/14 anonim válasza:
Akkor tunj ki a szemelyisegeddel.
7/14 anonim válasza:
Miért kéne kitűnni a tömegből? Ki nem állhatom a feltűnősködő csajokat, mert mindig nagyon erőltetettek.
Én jó adottságokkal rendelkezem, ezért ilyen úgynevezett "fullos" lányokkal is lenne esélyem összejönni, de valahogy nem izgatnak. Mindig olyan lányokra szoktam felfigyelni, akikre mások nem, akik egyáltalán nem kirívóak, mert a felszínes dolgok helyett inkább valódi értékeket keresem.
25/F
8/14 anonim válasza:
Nem vagyok egy szemre mérleg, de akit ismerőseim közül ehhez közel állónak gondolok, mind imádnivalóak, és sajnos régóta foglaltak. Ezért kétlem, hogy ez baj lenne, de ha jobbítani akarsz magadon, akkor konditerem + rendes táplálkozás.
9/14 anonim válasza:
Kisugárzás. Ami sajnos egy olyan dolog, hogy vagy van, vagy nincs. De alapvetően egy pozitívabb szemlélet tud rajta dobni sokat.
10/14 anonim válasza:
Lehet nem is kellene kitünnöd a tömegből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!