Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos lányként miért nehéz számomra párkapcsolatot kialakítani?
Elég bizalmatlan vagyok másokkal szemben nem segít az sem hogy elég sok pasi nyomult rám állandóan és mindig át is vertek. Sok férfivel szexeltem nem is tagadom és utólag bánom is hogy odaadtam magam ennyi mindenkinek. Tanultam a hibáimból és most át is estem a ló túloldalára.
Nincsenek nagyon elvárásaim de azt szeretném első sorban ha azért érdekelnék valakit aki vagyok nem pedig azért ahogy kinézek. Az utóbbi időben sokat dolgozom a személyiségemen de elég nehéz. Sajnos nem érdekelnek olyan dolgok amik a pasikat max az autók. Van jogsim is szeretek vezetni de ezt leszámítva elég csajos vagyok :) Próbálok változni hogy megfelelő barátnő lehessek valami normális pasi oldalán. Szerintetek mit kéne még tennem ez ügyben ?
22/L
Ha ezt jelenti igazi férfinek lenni, akkor elismerem, nem vagyok igazi férfi, és örülök is neki teljes szívemből... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!