Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lánynak is nehéz komoly párkapcsolatot kialakítani férfiakkal?
A legtöbb pasi épp azért akar csak szexet mert nem akar belekényszeríteni egy komoly kapcsolatba, hogy utána tönkre tegye a vadászösztöne.
Nem lehetetlen kapcsolatot kialakítani velük persze (megsúgom, a pasik elsősorban szex után döntik el, hogy akarnak többet veled vagy sem, a többi addig csak rizsa, hogy lehúzzák rólad a bugyit) szóval simán beléd is szerethet, de ez egy elég komoly sarkalatos pont lehet később a kapcsolatban.
Szóval azt mondom, hogy nem feltétlenül igaz egy férfi szájából a "csak szexet akarok" szöveg mint ahogy a "csak komoly kapcsolat érdekel" sem. Az első típust is el tudod bűvölni úgy, hogy mással ne akarja csinálni és a második típus is simán otthagyhat egy éjszaka után merthogy nem érzi a kémiát.
"De akik komolyat akarnak abból nagyon kevés van és általábam ők mindig szerelmesek egy számukra elérhetetlen nőbe" - Ennek a mondatodnak pedig semmi értelme valójában. A nőkhöz hasonlóan egy idealizált álomképet kergetnek és egyáltalán nem jelenti, hogy csak komolyat akarnának.
Ugyanezt látom.:/ Nekem pont tegnap telt be az amúgy is színültig telt pohár, mikor kiderült, hogy a számomra egyetlen valamirevaló páros a környezetemben azért ment szét, mert a srác benyögte 2 év után, hogy ő élni akar. Ergo kúrni.
Ami azt illeti, sok lány is így van ezzel, és érdekes, hogy nem is feltétlenül a külcsín okozza. Legfeljebb aki kevésbé vonzó, annak kevesebb a kínálkozó lehetőség, de a mentalitás nem változik. Én meg nem tartom magam csúnya nőnek, mások sem, és soha nem gondoltam ilyesmire, hogy nem akarok komoly kapcsolatot. Valakivel vagy úgy alakul, vagy nem, az, hogy kifejezetten kúrópajtit keressek, számomra értelmezhetetlen és nevetséges, pont, ahogy az, hogy valaki "élni akar" és ehhez feltétlenül több p!na/fsz kell az életébe.
Ironikus módon pont ezt választottam szakdolgozat témának.:D Mármint, hogy hogyan, és miként alakul ki fiatal felnőttkorra az, hogy valaki ilyenben gondolkodik csak és kizárólag. És nem hiszem, hogy a társadalmi elvárások fellazulása, vagy evolúciós okok az elsődlegesek, hanem (bocsánat) valami hihetetlenül elbäszott neveltetés vagy szocializálódás, mert ilyen nincs, hogy folyamatosan ez megy, és úgy csaponganak, meg érzelmileg annyira labilisak a lekötözhetetlenség mellé (ha megfigyelitek), hogy ijesztő. És beteges.
En mar nem is akarok komoly parkapcsolatot(foleg nem a 20-on eves korosztalytol), inkabb lemondtam rola. :D
Nehez, de igy legalabb nem csalodok tobbet, az igenyeim meg ki vannak elegitve.
Pedig a férfiak többsége párkapcsolat centrikus:)
Mondjuk az sem mindegy, hogy hol ismerkedsz (pl. szórakozóhelyen ritkábban születnek párkapcsolatok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!