Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan emberként, akinek a számára vonzó ellenkező neműeknél nincs esélye, hogyan lehet kielégítő párkapcsolatot kialakítani?
Én az emberek lelkéhez szoktam vonzódni. Durva, tudom. Ráadásul még jól is nézek ki, általában mégis kevésbé vonzó pasijaim voltak.
Javaslom nektek is a másik lelkéhez való vonzalmat, bejön.
"...de általában a férfiak küzdenek ilyen problémával"
1#, szerintem meg pont fordítva van. A nőknek az első számú társkeresési problémájuk, hogy messze jobb férfit akarnak maguknak, mint ami realisan összejöhetne, legalábbis ami egy normális párkapcsolatot illeti. Állandóan arra panaszkodnak a nők, hogy ugyan van érdeklödő/udvarlójuk bőven, de azok nem 'olyanok'. A kevés számú 'olyan' férfiért meg igen kemény verseny folyik a nők között, így a legtöbbjük egyszerűen esélytelen náluk, max. alkalmi szexet tudnának elérni, amit egy részük bevállal, abban a hiú reményben, hogy hátha így majd meggyőzik a kiszemelt férfit. Viszont rengeteg nő van, aki végül úgy dönt, ha nem jut neki top-kategóriás férfi, akkor inkább nem kér a férfiakból egyáltalában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!