Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti kialakítanátok párkapcsolatot olyan nővel, aki 2,5 éven keresztül prostiként hirdette magát a Rosszlányok.hu oldalon?
Hosszú lenne leírni, hogy miért tettem és vélhetően sokakat nem is érdekelne, de életem nagy válságán mentem keresztül akkoriban.
Szeretnék új életet kezdeni, tiszta lappal, de félek, hogy a múltam beárnyékolja.
Ti együtt lennétek egy egykori prostival? Nagyon vágyom a szeretetre, gyengédségre. Válaszaitok - legyenek bármilyenek is - kérlek indokoljátok meg.
24 éves, nő
én nem jönnék össze ilyen lánnyal, nem illik bele az ideálomba...
24F
Én igen.
Az anyagi "hűségtől" tartanék csak...
Nem. Nincs az a válság, amiből ne lehetne kijönni tisztességes munkával. Nyilván nehezebb, de aki ilyen helyzetbe kerül, és a könnyebb utat választja, tehát megéri neki ismeretleneknek odaadni magát ahelyett, hogy dolgozna, annak semmi keresnivalója mellettem. Én tisztelni, becsülni szeretném a barátnőmet, és én nagyra tudok értékelni egy bolti eladót, egy takarítót, egy gyári munkást, de egy k*rvát nem. Az előrelátás, a felelősségteljesség amit én még keresek egy nőben, és ezeknek is teljesen ellentmond ez a döntés. Ráadásul általában ilyenkor jönnek a kifogások, élen a "rossz családi háttérrel" - nekem szörnyű gyerekkorom volt, évek óta semmilyen kapcsolatom nincs a családommal, mégsem tömik a valagamat egy budai lakóparki lakásban minden héten. Bizonyára, ha nő lennék, akkor is ez lenne a helyzet. Nincs szükségem olyan nőre, aki mindent megmagyaráz, nekem olyan kell, akinek nincs miért magyarázkodni.
Én is vágyom a szeretetre, gyengédségre, de van, ami nem fér bele.
23/F
nekem nincsenek előítéleteim, mindenki múltjában vannak sötét foltok. Nem törvényszerű, hogy aki ilyennel foglalkozott, az jellemileg, gondolkodásilag semmit sem ér. A hűség és a szeretet kérdésköre pedig szerintem mindettől független. Attól, hogy a tested árultad, még ugyanúgy lehet érző szíved.
Tehát a válaszom igen! Sőt, bizonyos szempontokból kifejezetten imponáló is! Illetve az új élet kezdéséhez még megfelelő talajt is tudnék biztosítani, mivel külföldön élek. Ha gondolod, írj privátot! ;)
34 Férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!