Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti kialakítanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti kialakítanátok párkapcsolatot olyan nővel, aki 2,5 éven keresztül prostiként hirdette magát a Rosszlányok.hu oldalon?

Figyelt kérdés

Hosszú lenne leírni, hogy miért tettem és vélhetően sokakat nem is érdekelne, de életem nagy válságán mentem keresztül akkoriban.

Szeretnék új életet kezdeni, tiszta lappal, de félek, hogy a múltam beárnyékolja.

Ti együtt lennétek egy egykori prostival? Nagyon vágyom a szeretetre, gyengédségre. Válaszaitok - legyenek bármilyenek is - kérlek indokoljátok meg.

24 éves, nő

2017. máj. 14. 11:17
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
10%
Miért, nem fogadtál magadba mindenféle jött-ment faszt, aki pénzt lobogtatott neked?
2017. máj. 14. 13:34
 22/39 anonim ***** válasza:
82%

# 21,

miért fáj neked ennyire, hogy mások nem ilyen intoleránsak, mint te?

Vagy az a bajod, hogy beléd senki nem rakja? :DD

2017. máj. 14. 13:36
 23/39 anonim ***** válasza:
9%
Nekem bőven elég egy, aki 3 éve a párom, de köszi, hogy aggódsz értem. :)
2017. máj. 14. 13:37
 24/39 anonim ***** válasza:
96%

Ha ennyire elégedett vagy a szuper kis életeddel, akkor miért produkálod itt magad kéretlenül, mint egy bazári majom? :D

Valami mégsem stimmelhet a házad táján, ha ilyen indulatokat vált ki belőled ez a kérdés :)

2017. máj. 14. 13:39
 25/39 anonim ***** válasza:
4%

Nem vált ki belőlem semmit, mert az ő élete, azt csinál amit akar, de ne magasztalja már fel magát, hogy eddig végig kefélte az egész város és most már Szűz Máriába nyomja.

Szánalmasan nevetséges!

2017. máj. 14. 13:51
 26/39 anonim ***** válasza:

Nem magasztalta fel magát, egyetlen szóval sem.

Tehát megint csak oda lyukadunk ki, hogy ez a te személyes percepciód, és a jön a kérdés, hogy vajon te miért hallucinálsz bele ilyeneket, amik nincsenek is ott? :))

2017. máj. 14. 14:00
 27/39 anonim ***** válasza:
19%

Ha nem magasztalná fel magát, akkor nem vette volna sértésnek az átjáróházat.

Ami engem nem érdekel, azon nem sértődök meg, nem?

2017. máj. 14. 14:03
 28/39 anonim ***** válasza:

Már kezdesz mellébeszélni.

Nem akarja letagadni a múltját, sem szépíteni, sem felmagasztalni magát, de egy ilyen offenzív, sértő kifejezést persze, hogy magára vesz, rosszul esik neki.

Szóval inkább azt írd le, hogy pontosan mi dühít ennyire téged?

Az, hogy meg akar változni, és egy kis megértést vár?

Vagy az, hogy van itt sok férfi, aki megértően és toleránsan áll ehhez a dologhoz?

2017. máj. 14. 14:07
 29/39 anonim ***** válasza:

Tudod erre azt mondják, akinek nem inge... ezek szerint ez pont az ő inge, azért fáj a kis lelke. :D

Milyen érdekes, ilyenkor jó nektek egy prosti is, de a cicababákat csak meghúzni akarjátok, mert csak normális nő kéne nektek. Most akkor ez hogy is van? Totál ellentmondás.

2017. máj. 14. 14:12
 30/39 anonim ***** válasza:

Pontosan, akinek nem inge.

Ez az oka annak, hogy téged ennyire feldühít ez a kérdés, meg a válaszok.

És nincs itt semmiféle ellentmondás, csak a te fejedben. Mert egy kalap alá veszed az összes férfit. Pedig, mint ahogy a válaszokból is kiderül, sok különféle véleményt olvashatsz itt férfiaktól, van, aki elfogadna egy ilyen nőt, van, aki nem.

2017. máj. 14. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!