Lányok, asszonyok! Ha engem kiheréltek (tumor miatt) az egyik heregolyómat kivették, akkor szerintetek kevesebb a teljesítő képességem az ágyban? Nőként mit gondoltok, kialakítanátok párkapcsolatot egy ilyen pasival?
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 14:49
1/3 anonim válasza:
Az én férjemmel is ez történt, észre sem vettem, már hónapok óta együtt voltunk, mikor elmondta. Azóta 3 gyerekünk is van:) Nagyon jól teljesit az ágyban!
2/3 anonim válasza:
Simán egy herével is lehet családot alapítani,annyi hogy a sperma szám kevesebb,de ez nem kizáró ok a családalapításhoz és a társkereséshez.
3/3 anonim válasza:
Nagy tévedés,a spermaszám sem kevesebb,egy elélvezéskor.
Ha ez így lenne,akkor feleződni is kellene.Az a mennyiség meg már nagyon súrolná az alsó határt .Ha sperma vizsgálatot csináltatnál,elélvezéskor csak kb 40-50 % ék ondó jön ki .Ezt mérik meg ,hogy hány mml,majd számolják ki
a sperma mennyiségét 1 mml re . 1mml ben 15mill,az elfogadható még.A felső szám 47 mill,ami 50 felettiről csökkent már le .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!