Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek könnyebb egy őszinte párkapcsolatot alakítani: egy átlagos vagy egy szép nőnek?
Ami nem csak a testiségre megy, nem arról szól hog felvágni a barátok/család előtt hogy milyen jó nője van. Hanem valóban a személiségét szereti a férfi, ettől függetlenül ugyanúgy kívánja, bármiről lehet beszélgetni, utazni, stb.
Én az átlagnál csinosabb vagyok és szebb és nehéz eldönteni, hogy egy férfi mit is akar tőlem. Tényleg tetszik-e neki a humorom, szereti-e a helyeket ahova megyünk, jó fejnek tart-e stb. Vagy csak jó nő vagyok és akkor a többi meg oké. Ezt hogyan tudnám leszűrni, hogy ki mit akar?
Senkinek sem könnyebb, mindenki küzd azzal hogy tartós és kielégítő legyen a kapcsolata.
Nem is sikerül sokaknak, rengeteg nehézséggel jár. De nem is biztos, hogy az jár jobban aki melett mindig van valaki.
Kinek könnyebb? Egy jó helyzetűnek vagy egy rossz helyzetűnek?
Kinek könnyebb megélni: Egy gazdagnak vagy egy szegénynek?
Kinek könnyebb versenyt nyerni: Egy jó autóval rendelkezőnek vagy egy biciklisnek?
Értelemszerűen mindig annak könnyebb, aki jobb helyzetben van.
Én onnan tudom hogy nagyon szeret a barátom, hogy mindig mindenben azonnal segít nekem, ha valami gondom van szinte pillanatok alatt ott terem hogy velem legyen. Nagyon támogat mindenben, mindig mindent megbeszélünk. Nagyon gondoskodó velem. Sokszor az én kedvenceimmel lep meg a legkülönbözőbb formában. Sokat ölelget, már alig várja hogy találkozzunk, alig bírja ki nélkülem azokat a napokat amikor sokat kell tanulnom, vagy dolgozok.
Szerintem ezek mindent elárulnak :)
Persze, én ugyan ezt tudom is neki viszonozni :)
Erről az Elégia című film jut eszembe.Két barát beszélget.
A:"a szép nőket nehéz észrevenni."
B:"miket beszélsz?Egy szép nő ragyog,rögtön kitünik a tömegből."
A:"A szépségébe,mint egy akadályba ütközöl,nem látod a belső szépségét."
Lehet ebben van valami igaz.Engem csinosnak,sokszor gyönyörűnek mondanak,könnyen tudok párt találni,viszont megtartani már nem ilyen egyszerű.Néha azt kivánom bár lennék csúnya,és akkor biztos a jellemem miatt szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!