Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek kinek könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek könnyebb egy őszinte párkapcsolatot alakítani: egy átlagos vagy egy szép nőnek?

Figyelt kérdés

Ami nem csak a testiségre megy, nem arról szól hog felvágni a barátok/család előtt hogy milyen jó nője van. Hanem valóban a személiségét szereti a férfi, ettől függetlenül ugyanúgy kívánja, bármiről lehet beszélgetni, utazni, stb.

Én az átlagnál csinosabb vagyok és szebb és nehéz eldönteni, hogy egy férfi mit is akar tőlem. Tényleg tetszik-e neki a humorom, szereti-e a helyeket ahova megyünk, jó fejnek tart-e stb. Vagy csak jó nő vagyok és akkor a többi meg oké. Ezt hogyan tudnám leszűrni, hogy ki mit akar?

2017. jún. 15. 14:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"És honnan tudjam, hogy a férfi összeteszi a kezét reggel hogy egy ilyen nő mellett ébredhet elviselve a hülye humorát, személyiségét vagy éppen szereti ezt is?!"

Ha felmerül ez a kérdés, akkor tudod magadtól is a választ...

2017. jún. 15. 14:49
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Néha fáj felnéznem a gyk-ra. Lepontozzátok azt a válaszom, hogy annak könnyebb, aki előnyösebb helyzetben van? A szépek egy része csúnya akar lenni? Ezeket mégis hogy gondoljátok? :D
2017. jún. 15. 15:06
 13/19 anonim ***** válasza:

A szépek több játékfelkérést kapnak, nekik arra kell oda figyelni, hogy az ürge megbízható legyen.

Bogaram, nem tudok mást írni, sajnos semmire nincs garancia. Szép nőket is megcsaltak már meg, vagy vertek át, nem becsülték ugyanúgy mint a csúnyákat. A szép nőnek többen csapják a szelet.

2017. jún. 15. 15:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Így van, több versenyzőből válogathat, ami ráadásul nem is mindig előny.

Ha a szépség feltétlen előny lenne akkor a szép emberek kva boldogan lubickolnának a szerelemben, de nem ezt mutatja az élet.

2017. jún. 15. 15:26
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

12-es, bár én nem pontoztam senkit, egyszerűen arról van szó, hogy aki szép, az bekerülhet olyan "párkapcsolatba", ahol a pasija csak dísztárgyként használja, tehát nem is magát a nőt szereti, hanem annak küllemét.

Az "átlagos" kinézetű nőknél ez nyilván kisebb eséllyel fordul elő, mert őket nem használnák dísztárgyként.

Ilyen szempontból nem feltétlen előny a szépség, és ismétlem, bár nem pontoztam le senkit, én sem értek egyet az általad leírtakkal. (Leszámítva azt, hogy fáj feljárni GYK-ra :D)

2017. jún. 15. 15:27
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

Az a baj, hogy a több jelentkezőből csak a több negatívat emelitek ki.

A szépek több felkérést kapnak, de nem biztos, hogy az ürge megbízható? A kevésbé szépeknél is ugyanez áll, csak kevesebb jelentkezővel.

Több jelentkezőből válogathatnak, ami nem feltétlenül előny? Hogyne lenne az? Eleve az előny, hogy van miből válogatniuk.

Ha a szépség feltétlen előny lenne, akkor a szép emberek lubickolnának a boldogságban? A többségük pontosan ezt teszi. Ha nem is boldogok, kevésbé fontosabb dolgok hangolják le őket, kevésbé. A ronda ismerőseim többsége frusztrált, magányos, depresszív. A szép ismerőseim vidámak, lelkesek, élik az életük.

#15: Ez érthető, valóban többen használnák őket dísztárgyként. De a külső miatt elve többen nyitnak nekik normális kapcsolat miatt is. És köszi, hogy nem pontozol le! :D

2017. jún. 15. 15:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha kétségeid vannak afelől, hogy a férfi szeret-e, akkor egyértelműen nem szeret. Ez teljesen függetlenül attól, hogy nézel ki. Ha a megfelelővel lennél együtt, azt tudnád. Fel sem merülnének benned ilyen kérdések.
2017. jún. 15. 16:41
 18/19 A kérdező kommentje:

Jah mert nektek nincs olyan nő legyen színésznő, énekes, Playmate stb akinek elviselnétek a hülyeségeit csak azért mert jól néz ki???

Nekem is van olyan férfi focista akinek elviselném, hogy szétszedi a lakást és kupit hagy, alszik egész nap, csak azért mert bejön és iszonyatosan jól néz ki.

2017. jún. 15. 19:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Akkor te pont olyat is érdemelsz magad mellé :)

Egyébként nincs, első a belső értékrend, ezután jön a külső nálam.

2017. jún. 16. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!