Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szép nők, veletek soha nem fordul elő, hogy valamiért lefeküdtök egy átlagos vagy csúnya pasival?
1. Nekem senki nem lehet vonzó a "pénze" miatt, ez nekem túl kevés, söt az esetek többségében negatív!
2. Ha valakinek a személyisége tetszik, akkor elöfordulhat, hogy összejövök vele (nem "lefekszem", hanem elöször ismerkedünk, stb, a kapásból lefekszem nem az én stílusom).
3. Ha az egyénisége tetszik, akkor a külseje nem sokat számít (az ápolatlanságot kizárva, meg nálam a kimondottan kövér valaki sem jöhet szóba), de az, hoyg nem szép, nem 2 méter, nem kigyúrt (ami nekem kimonodittal ellenszenves), stb., az nem kizáró ok.
Semmilyen pasival nem fekszek le "csak úgy", egyáltalán nem érdekelnek alkalmi kapcsolatok.
De voltam már szerelmes olyan pasiba, aki másoknak nem tetszett.
xD a sok erkölcsbajnok, mélyérzésű p1tsa hogy osztja az észt xDD
Valahogy a Soundon két koktélért szopó fullos, de annál ostobább partybukszák mintha nem is léteznének xD
Ha nagyon részegek, akkor nyitottabban viselkednek, annyira nem számít a külső. Én így tapasztaltam, viszont nem hiszem, hogy ezt bevallja itt bárki is.
Kapcsolati szempontból nem foglalkoznak csúnya férfival, inkább várnak egy átlagosra vagy egy szépre.
Azért vigyázz ezzel a névtelen oldallal mert, sokan itten "nagyon szép nőnek" tartják magukat, aztán amikor képet küldenek kiderül, hogy nem is kicsit átlag alattiak.
Nekem speciel volt olyan csaj, aki 10/10-esnek mondta itt magát, beszélgettünk egy hónapig, küldött képeket és 10/3-as volt -.-"
De mondom, még az is egy szépségnek hitte magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!