Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy nekem, mint szép nőnek nincs barátom, egy csomó ronda/átlagos ismerősömnek pedig van?
Mert megítéled az embertársaidat és leírod őket, csak mert szép vagy és azt gondolod, hogy jobb vagy náluk, mert azt gondolod, hogy ők csúnyák.
Húsz éves srác vagyok és sok csajnál próbálkoztam már, mind szép volt, mert csúnyánál, aki nem tetszik minek próbálkozzak, és az a tapasztalatom, hogy akik a "legszebbek" "legjobban elvoltak telve maguktól", azok voltak számomra a legirritálóbbak. Egyetlen beszélgetés után azt mondtam magamban, hogy "Kösz belőled nem kérek. A lányok 60% szép, de kevés van olyan bunkó mint te." Attól, hogy az adott lány szépsége a felső 10%-ban volt, nem számított, mert a személyiségük általában taszító. Nagy néha kifogtam egy-egy szépséget, akik még szerények és csendesek is voltak. Azok megérdemlik a törődést :)
Attól, hogy sokan lehúznak téged a nagy arcod miatt, még simán lehet, hogy tényleg csak rettegnek tőled a szépséged miatt. Csak nem vallják be.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!