Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan emberként, akinek a számára vonzó ellenkező neműeknél nincs esélye, hogyan lehet kielégítő párkapcsolatot kialakítani?
Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 16:52
11/15 anonim válasza:
Én már lejjebb adtam. Hónapok óta levelezek egy 70 körüli palival. Gondoltam, neki biztos jó leszek a 38 évemmel. Erre írja, hogy neki olyan nő kell, mint Vajna Tímea. Menjek még lejjebb? De már hová?
12/15 anonim válasza:
11, Elég hihető sztori. Amúgy Vajna Tímea kedves férje 73 éves, csak úgy mondom.
13/15 anonim válasza:
Tudom. De a kérdés, hogy hová adjam lejjebb? Szerintem ez már eléggé lent van. Nem? :) És Vajna Tímea férje gazdag ember, akivel én levelezek egy szegény ürge.
14/15 anonim válasza:
Olyannal nem érdemes párkapcsolatba kezdeni, akihez nem is vonzódsz. Ez a "tedd lejjebb a szintet" meg attól függ, hogy konkrétan mik az elvárásaid. Mert pl. abból, hogy "legyen nagy melle", szerintem igazán lehet engedni. Abból viszont, hogy "legyen intelligens", vagy "ne legyen r.bnc", nem érdemes.
Megismerhetnénk esetleg az elvárásaidat?
15/15 anonim válasza:
Próbálja a belső értékekre tenni a hangsúlyt,pl. ha pasi,kitanul egy olyan szakmát,amivel hülyére keresi magát,felszed némi tájékozottságot a világról és egy rahedli humorérzéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!